Η Britney Spears γιορτάζει την «καλύτερη ημέρα της ζωής της» μετά τη λήξη της κηδεμονίας της

ceb7 britney spears ceb3ceb9cebfcf81cf84ceacceb6ceb5ceb9 cf84ceb7cebd cebaceb1cebbcf8dcf84ceb5cf81ceb7 ceb7cebcceadcf81ceb1 cf84ceb7

«Νομίζω ότι θα κλαίω όλη την υπόλοιπη ημέρα».

Η Britney Spears διανύει επισήμως την «καλύτερη ημέρα της ζωής της» μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες να τεθεί τέρμα στην κηδεμονία που ήλεγχε την προσωπική και επαγγελματική της ζωή επί 13 χρόνια.

Η 39χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο που τραβήχτηκε έξω από το δικαστήριο την Παρασκευή (12/11) και δείχνει τους θαυμαστές της να περιλούζονται με κομφετί καθώς ζητωκραυγάζουν για την απόφαση.

«Θεέ μου, αγαπώ τους θαυμαστές μου τόσο πολύ που είναι τρελό!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο. «Νομίζω ότι θα κλαίω όλη την υπόλοιπη ημέρα! Η καλύτερη ημέρα όλων των εποχών. Δοξάστε τον Κύριο. Μπορώ να έχω ένα “Αμήν”», πρόσθεσε και έκλεισε τη λεζάντα με ένα ολοκαίνουργιο hashtag: «#FreedBritney» (Ελευθερωμένη Britney).

Η Britney Spears και ο αρραβωνιαστικός της, Sam Asghari, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο πολύ εκδηλωτικό κίνημα που έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην αμφιλεγόμενη κηδεμονία της τραγουδίστριας, φορώντας μπλουζάκια με την επιγραφή #FreeBritney ενόψει της συνεδρίασης του δικαστηρίου.

Ο Sam Asghari γιόρτασε επίσης την απόφαση της Παρασκευής δημοσιεύοντας αμέσως στο Instagram μία εικόνα με τη λέξη «Freedom» (Ελευθερία), γράφοντας στη λεζάντα: «Σήμερα γράφτηκε ιστορία. Η Britney είναι ελεύθερη!».

Britney Spears

Η δικαστής Brenda Penny επρόκειτο να κρίνει αν η κηδεμονία της Britney θα έπρεπε να τερματιστεί εντελώς, και αποφάνθηκε υπέρ του αιτήματος, δηλώνοντας: «Η κηδεμονία του προσώπου και η επιτροπεία της περιουσίας της Britney Jean Spears δεν είναι πλέον απαραίτητη».

Η δικαστής δήλωσε επίσης ότι ο σημερινός διαχειριστής της περιουσίας της Britney, ο ορκωτός λογιστής John Zabel, θα συνεχίσει να ασχολείται με την υπόθεση για να διευθετήσει τις τρέχουσες οικονομικές ανησυχίες που σχετίζονται με την αλλαγή του καθεστώτος της κηδεμονίας.

Ο δικηγόρος της Britney, Mathew Rosengart, σε δηλώσεις που έκανε έξω από το δικαστήριο καθώς το θορυβώδες πλήθος γιόρταζε την απόφαση της δικαστού Brenda Penny, είπε: «Αυτή είναι μια μνημειώδης ημέρα για την Britney Spears. Είναι επίσης μια ζοφερή μέρα, για μένα, για την Britney και νομίζω για πολλούς από εμάς που παρακολουθούμε τις κηδεμονίες και τον τρόπο λειτουργίας τους».

«Αυτό που θα ακολουθήσει για την Britney – και είναι η πρώτη φορά που αυτό μπορεί να ειπωθεί εδώ και περίπου μια δεκαετία – εξαρτάται από ένα άτομο: Την Britney», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ