Η Britney Spears υποστηρίζει ότι «δεν θα τραγουδήσει σε καμία σκηνή σύντομα»

ceb7 britney spears cf85cf80cebfcf83cf84ceb7cf81ceafceb6ceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 ceb4ceb5cebd ceb8ceb1 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4ceae

«Αυτή η κηδεμονία έχει σκοτώσει τα όνειρά μου, γι’ αυτό σταματάω».

Αφού κατηγόρησε τους κοντινούς ανθρώπους της ότι δεν την στήριξαν τα τελευταία χρόνια, η Britney Spears έκανε μια ανάρτηση στο Instagram σχετικά με το μέλλον της καριέρας της εν μέσω της μάχης της δικαστικής κηδεμονίας της.

Η Britney Spears ανέφερε κυρίως στο μήνυμά της ότι δεν θα «τραγουδήσει σε οποιαδήποτε σκηνή σύντομα» και εγκάλεσε συγκεκριμένα τον πατέρα της, τον Jamie Spears, την αδερφή της, Jamie Lynn Spears και την «αποκαλούμενη ομάδα στήριξης» που την πλήγωσε.

«Για όσους από εσάς επιλέγετε να ασκήσετε κριτική στα βίντεο που χορεύω… Κοιτάξτε, δεν θα εμφανιστώ σε καμία σκηνή σύντομα με τον πατέρα μου να διαχειρίζεται τι φοράω, λέω, κάνω ή σκέφτομαι», ξεκίνησε στην ανάρτησή της, προσθέτοντας: «Το έκανα τα τελευταία 13 χρόνια».

Στη συνέχεια είπε ότι προτιμά να μοιράζεται βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα από το σαλόνι της παρά από μία σκηνή στο Λας Βέγκας.

«Και όχι δεν θα φορέσω έντονο μακιγιάζ και θα ανέβω ξανά στη σκηνή για να τραγουδάω τα remixes των τραγουδιών μου για χρόνια και να ικετεύω να βάλω τη νέα μου μουσική στην παράσταση μου για τους θαυμαστές μου. Έτσι παραιτούμαι», σημείωσε.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο μακροχρόνιος μάνατζερ της Britney Spears, Larry Rudolph, παραιτήθηκε από τη θέση του καθώς πρόσφατα πληροφορήθηκε την πρόθεση της τραγουδίστριας να αποσυρθεί επίσημα από τη μουσική.

Britney Spears

Όσον αφορά τη αδελφή της, Jamie Lynn, η Britney Spears ανέφερε στη δημοσίευσή της: «Δεν μου άρεσε που η αδερφή μου εμφανίστηκε σε μία τελετή απονομής βραβείων και τραγούδησε τα δικά μου τραγούδια σε remixes».

«Η αποκαλούμενη ομάδα στήριξης μου με έχει πληγώσει έντονα! Αυτή η κηδεμονία έχει σκοτώσει τα όνειρά μου. Οπότε το μόνο που έχω είναι ελπίδα και η ελπίδα είναι το μόνο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο που είναι πολύ δύσκολο να πεθάνει, όμως οι άνθρωποι προσπαθούν ακόμα!», πρόσθεσε.

Στα τέλη του Ιουνίου η Jamie Lynn Spears έσπασε τη σιωπή της μετά την αποκαλυπτική κατάθεση της αδερφής της το δικαστήριο στις 23 Ιουνίου και εξομολογήθηκε: «Ίσως δεν την υποστήριξα με τον τρόπο που θα ήθελε το κοινό να κάνω, με ένα hashtag σε μια δημόσια πλατφόρμα. Αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι υποστήριξα την αδερφή μου πολύ πριν υπάρξει ένα hashtag και θα την υποστηρίξω πολύ καιρό μετά», είπε αναφερόμενη στο κίνημα #FreeBritney.

Η 39χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στο υποψήφιο για Emmy ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears», το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος, λέγοντας: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο τα ντοκιμαντέρ έφοραν στην επιφάνεια ταπεινωτικές στιγμές από το παρελθόν. Τα έχω αφήσει όλα αυτά και ήταν πριν από πολύ καιρό».

Η Britney Spears ολοκλήρωσε την ανάρτησή της απευθυνόμενη στους επικριτές της, τονίζοντας ότι σε όποιον δεν αρέσει το περιεχόμενο που δημοσιεύσει, μπορεί να σταματήσει να την ακολουθεί στο Instagram.

ΠΗΓΗ