Η Britney Spears χαρακτηρίζει «δηλητηριώδη» τον πατέρα της και ζητά την απομάκρυνσή του από την κηδεμονία της

ceb7 britney spears cf87ceb1cf81ceb1cebacf84ceb7cf81ceafceb6ceb5ceb9 ceb4ceb7cebbceb7cf84ceb7cf81ceb9cf8eceb4ceb7 cf84cebfcebd cf80

Η νομική ομάδα της Britney Spears κατέθεσε επίσημο αίτημα στο δικαστήριο για την απομάκρυνση του πατέρα της τραγουδίστριας από τη δικαστική κηδεμονία της.

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου το αίτημα της Bessemer Trust να απομακρυνθεί από τον έλεγχο των οικονομικών της Britney Spears εγκρίθηκε από τη δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες, Brenda Penny.

Μετά από αυτήν την κίνηση, ο πατέρας της Britney, Jamie Spears, αποτελεί το μόνο άτομο που έχει τον έλεγχο της δικαστικής κηδεμονίας της.

Η Bessemer Trust, ένα ιδιωτικό και ανεξάρτητο γραφείο που επιβλέπει περισσότερα από 140 δισεκατομμύρια δολάρια για περισσότερες από 2.500 οικογένειες, ιδρύματα και κληροδοτήματα, επέλεξε να αποχωρήσει από τον έλεγχο των οικονομικών της τραγουδίστριας μετά την κατάθεσή της στο δικαστήριο τον περασμένο μήνα.

Η pop star κατηγόρησε τον πατέρα της για «κατάχρηση της κηδεμονίας» και ζήτησε να τερματιστεί το καθεστώς.

Αν και ο Jamie παραμένει ως ο μοναδικός επίτροπος των οικονομικών της Britney Spears, ο νέος δικηγόρος της τραγουδίστριας, Matt Rosengart, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον απομακρύνει από τη θέση του.

Britney Spears

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η Britney και η νομική ομάδα της υπέβαλαν νομικά αίτημα ζητώντας από τον ορκωτό λογιστή Jason Rubin να αναλάβει επικεφαλής της κηδεμονίας της.

Σε περίπτωση που εγκριθεί το αίτημα, ο Jason Rubin θα έχει τον έλεγχο ολόκληρης της περιουσίας της Britney Spears, καθώς και την εξουσιοδότηση να λαμβάνει αποφάσεις για την υγειονομική περίθαλψη της τραγουδίστριας και για το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της.

Το αίτημα πρόκειται να συζητηθεί στο δικαστήριο στις 13 Δεκεμβρίου.

Η Britney Spears και ο δικηγόρος της Matt Rosengart αποκαλύπτουν μέσα από τα έγγραφα που συνοδεύουν το αίτημα μία ανησυχητική εικόνα της ιδιωτικής ζωής της τραγουδίστριας υπό την κηδεμονία του πατέρα της.

Ο Rosengart ισχυρίζεται ότι η οικογένεια Spears «είχε οικονομικά προβλήματα υπό την ηγεσία του Jamie και υπέβαλε αίτημα για πτώχευση το 1998», γεγονός που καθιστά τον Jamie μια κακή επιλογή να επιβλέπει τα οικονομικά της κόρης του.