Η Britney Spears χαρακτηρίζει «θεραπευτική» τη δημιουργία της αυτοβιογραφίας της

ceb7 britney spears cf87ceb1cf81ceb1cebacf84ceb7cf81ceafceb6ceb5ceb9 ceb8ceb5cf81ceb1cf80ceb5cf85cf84ceb9cebaceae cf84ceb7

Η Britney Spears αναφέρεται στον Justin Timberlake και κατακρίνει τη μητέρα και την αδελφής της για τα βιβλία τους.

Η Britney Spears σχολιάζει ότι η δημιουργία της αυτοβιογραφίας της είναι μία «θεραπευτική» διαδικασία.

Σε μία ανάρτηση στο Instagram που έχει πλέον διαγραφεί, η 40χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι της είναι «δύσκολο» να αντιμετωπίζει το παρελθόν της, αλλά εκτίμησε ότι η προσπάθειά της θα αξίζει τον κόπο.

«Γράφω ένα βιβλίο αυτή τη στιγμή και ενώ αυτό είναι πραγματικά θεραπευτικό. Είναι επίσης δύσκολο να αναφερθώ σε γεγονότα της ζωής μου από το παρελθόν, για τα οποία ποτέ δεν μπόρεσα να μιλήσω ανοιχτά», έγραψε.

«Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι ακούγομαι σαν παιδί, αλλά ήμουν εξαιρετικά νέα όταν συνέβησαν αυτά τα γεγονότα και το να ασχολούμαι με αυτό τώρα… Είμαι σίγουρη ότι φαντάζει ασήμαντο στους περισσότερους και το γνωρίζω απόλυτα αυτό!», συνέχισε.

Η Britney Spears σχολίασε επίσης τη δημόσια συγγνώμη του Justin Timberlake τόσο προς την ίδια όσο και προς την Janet Jackson, στον απόηχο του ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» των The New York Times.

«Αντί να χρησιμοποιώ την καρδιά μου, χρησιμοποιώ τη διανοητική προσέγγιση, όπως έκανε με τόσο σεβασμό ο Justin όταν ζήτησε συγγνώμη από την Janet και εμένα, αν και ποτέ δεν εκφοβίστηκε ή απειλήθηκε από την οικογένειά του, βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη 20 χρόνια μετά!», ανέφερε.

συμφωνία – ρεκόρ» με την Spears για την έκδοση της αυτοβιογραφίας της. Η pop star αναμένεται να μοιραστεί μέσα από το βιβλίο τις δικές της μαρτυρίες για «την άνοδό της, την καριέρα της στη μουσική και τη σχέση της με την οικογένειά της».

ΠΗΓΗ