Η Camila Cabello δημιούργησε το άλμπουμ «Familia» για να «νιώσει καλύτερα» μετά τον χωρισμό της

ceb7 camila cabello ceb4ceb7cebcceb9cebfcf8dcf81ceb3ceb7cf83ceb5 cf84cebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc familia ceb3ceb9ceb1
Camila Cabello Cinderella premiere 1619724176

Η Camila Cabello δημιούργησε το νέο άλμπουμ της «Familia» για να επανασυνδεθεί με τις ρίζες της και να «νιώσει καλύτερα» μετά τον χωρισμό της.

Η Camila Cabello μετράει αντίστροφα τις ημέρες μέχρι τη στιγμή που οι θαυμαστές της θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους το νέο άλμπουμ της «Familia», επειδή είναι τόσο ξεχωριστό για εκείνη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Elle Mexico», η Camila Cabello δήλωσε ότι η κυκλοφορία του single «Don’t Go Yet» ήταν μια αλλαγή στην καριέρα της και την έκανε να νιώσει ότι επιτέλους «ενηλικιώθηκε».

Η δημιουργία του «Don’t Go Yet» τη βοήθησε να συνειδητοποιήσει ότι ήθελε να κάνει ένα άλμπουμ τόσο «ζωντανό όσο και η κουλτούρα μας. «Όλες αυτές οι νέες πτυχές πηγάζουν από την επιθυμία μου να μάθω ποια είμαι και ποια θέλω να είμαι», τόνισε.

Η Camila Cabello σημείωσε ότι το «Familia» τη βοήθησε να αποκτήσει ισορροπία στην ταυτότητά της.

«Ο ισχυρός δεσμός που έχω με τη μεξικανική και την κουβανική κουλτούρα μου με κάνει να νιώθω ότι έχω ένα σπίτι και αυτό μου δίνει έμπνευση. Όταν γράφω στα ισπανικά ικανοποιώ την επιθυμία μου να δημιουργήσω μια αυθεντική σύνδεση με τους ανθρώπους», ανέφερε.

Το «Familia» είναι αυτοβιογραφικό των όσων «βίωνε εκείνη την εποχή» της δημιουργίας του, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χωρισμός της με τον Shawn Mendes.

«Ήταν πραγματικά μια αλλαγή των συναισθημάτων μου και της ζωής μου… Ήμουν σε μια σχέση και μετά δεν ήμουν», είπε, σημειώνοντας ότι σε κάθε τραγούδι του άλμπουμ αποτυπώνεται μια διαφορετική διάθεση.

«Τα τραγούδια μου έχουν σκοπό να με κάνουν να νιώσω καλύτερα, αναρωτιέμαι πώς νιώθω και αρχίζω να δημιουργώ. Είναι η επεξεργασία και η αλχημεία των συναισθημάτων μου», εξήγησε.

Η Camila Cabello αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της τραγούδι από το άλμπουμ είναι το «Psychofreak», επειδή τραγουδάει για «τις πιο τρελές και βαθιές σκέψεις που έχω όταν έχω σχέση με κάποιον».

«Ξεγυμνώνω την ψυχή μου», τόνισε και πρόσθεσε: «Η μουσική είναι η πιο ιερή σχέση για μένα, το μόνο που μου ζητάει είναι να είμαι ειλικρινής και αν είμαι, αυτό που λαμβάνω είναι μαγικό».

Το νέο άλμπουμ της Camila Cabello με τίτλο «Familia» θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου.

ΠΗΓΗ