Η Camila Cabello θέλει να συνεργαστεί με τη Rosalía

ceb7 camila cabello ceb8ceadcebbceb5ceb9 cebdceb1 cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceb1cf83cf84ceb5ceaf cebcceb5 cf84ceb7 rosalia

Η Camila Cabello μίλησε για τις latin ρίζες του νέου άλμπουμ της και την επιθυμία της να συνεργαστεί με τη Rosalía.

Η Camila Cabello γνωρίζει όλο και περισσότερο τον ισπανόφωνο κόσμο. Άλλωστε γεννήθηκε στην Κούβα, έχει μεγαλώσει με τη latin κουλτούρα και μιλά φυσικά την ισπανική γλώσσα

Οι latin καταβολές της τραγουδίστριας είναι εμφανείς στη μεγαλύτερη επιτυχία της, το «Havana», αλλά φαίνεται ότι στο επόμενο άλμπουμ της, με τίτλο «Familia», οι θαυμαστές της θα ακούσουν πολλά περισσότερα από αυτήν την πλευρά της.

Σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Los40» της Ισπανίας, η Camila Cabello αποκάλυψε ότι επιθυμεί να συνεργαστεί με τη Rosalía, την Ισπανίδα τραγουδίστρια που έχει καταξιωθεί, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο και έχει επαινεθεί ιδιαίτερα για την πρωτοτυπία της.

«Θα μου άρεσε να συνεργαστώ με τη Rosalía. Την αγαπάω, είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστριά της. Της στέλνω άμεσα κατά καιρούς μηνύματα και το ίδιο και αυτή. Ξέρει ότι τη λατρεύω και την υποστηρίζω πολύ», εξήγησε η Camila Cabello.

Η 24χρονη τραγουδίστρια άνοιξε τον κύκλο του νέου άλμπουμ της με το single «Don’t Go Yet», ένα ακαταμάχητο τραγούδι με πινελιές από salsa μουσική, που ανεβαίνει θέσεις στο παγκόσμιο chart του Spotify.

Το επερχόμενο άλμπουμ της «Família», για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, θα περιλαμβάνει επίσης ισπανόφωνα τραγούδια, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Camila Cabello στο «Los 40».

«Υπάρχουν άλλα τραγούδια στο άλμπουμ που είναι μόνο στα ισπανικά και ακούγονται εντελώς διαφορετικά από το “Don’t Go Yet”. Το ποια είμαι ως καλλιτέχνης και άνθρωπος αλλάζει πάντα. Πάντα εξερευνώ και ανακαλύπτω με κάθε τραγούδι», είπε.

Η Camila Cabello γεννήθηκε στην Cojímar της Κούβας και μεγάλωσε στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας πέρασε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της στο σπίτι και αυτό την ενέπνευσε να επιστρέψει στις ρίζες της και να τιμήσει τη latin κουλτούρα στο νέο άλμπουμ της «Familia».

Camila Cabello - Grammy Awards 2018 - red carpet

ΠΗΓΗ