Η Cardi B απαντά στις φήμες ότι ο Eminem αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί της

ceb7 cardi b ceb1cf80ceb1cebdcf84ceac cf83cf84ceb9cf82 cf86ceaecebcceb5cf82 cf8ccf84ceb9 cebf eminem ceb1cf81cebdceaeceb8ceb7cebaceb5 cebd
Cardi B Diamond Ball Benefit Gala 2019 1614803711

«Τους αρέσει να κατασκευάζουν ψέματα για εμένα».

Η Cardi B απάντα στις φήμες που υποστηρίζουν ότι ο Eminem απέρριψε το αίτημα της να συμμετάσχει σε ένα από τα τραγούδια του επερχόμενου δεύτερου άλμπουμ της.

Η φήμη άρχισε να εξαπλώνεται μέσω του Twitter όταν πληροφορίες από υποτιθέμενους κατόχους εσωτερικής πληροφόρησης ανέφεραν ότι ο Eminem απάντησε αρνητικά στην πρόταση επειδή «δεν ενδιαφέρεται για την κουλτούρα ή την τέχνη της».

Παρότι δεν θα ήταν παράλογο αν πράγματι είχε συμβεί αυτό, λαμβάνοντας υπόψη τις έντονες διαφορές στο μουσικό ύφος των δύο ράπερ, η Cardi B θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες.

Η 28χρονη Αμερικανίδα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια και εξέφρασε τον θαυμασμό της για το συνάδελφό της.

«Μεγάλα ψέματα. Βγαίνω από το διαδίκτυο και εσείς επινοείτε ανοησίες», έγραψε η Cardi B και διευκρίνισε: «Δεν έχω στείλει τραγούδια σε κανέναν καλλιτέχνη ακόμα. Αγαπώ τη δουλειά του και έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνον. Αυτό δεν έχει καν νόημα».

Αν και ανέφερε ότι δεν έχει προσεγγίσει ακόμα κάποιον καλλιτέχνη, η Cardi B προανήγγειλε με μία δεύτερη ανάρτηση της συνεργασίες που θα συζητηθούν.

«Από τη στιγμή που τους αρέσει να κατασκευάζουν ψέματα για εμένα επειδή έχουν τόσο μεγάλη εμμονή, να γνωρίζετε απλώς αυτό… Γελάτε όλοι με αυτή την ψευδή φήμη, όμως περιμένετε μέχρι να δείτε τις επόμενες συνεργασίες», τόνισε, υπενθυμίζοντας ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Αυτή την εβδομάδα το single «Up» έγινε το πέμπτο τραγούδι της Cardi B που κατακτά την πρώτη θέση στο αμερικανικό Billboard Hot 100, μία επίδοση που δεν έχει επαναλάβει καμία γυναίκα ράπερ στα χρονικά.

ΠΗΓΗ