«Η Cardi B είναι άγγελος» λέει άνδρας που έχασε πέντε συγγενείς στην πυρκαγιά στο Μπρονξ

ceb7 cardi b ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceacceb3ceb3ceb5cebbcebfcf82 cebbceadceb5ceb9 ceaccebdceb4cf81ceb1cf82 cf80cebfcf85 ceadcf87

Η Cardi B πρόσφερε τεράστια ανακούφιση στις οικογένειες που θρηνούν με την πρωτοβουλία της να αναλάβει τα έξοδα για τις κηδείες των θυμάτων της πυρκαγιάς.

Ένας άνδρας που έχασε πέντε συγγενείς του στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο κατοικιών στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης στις 9 Ιανουαρίου αποκαλεί «άγγελο» την Cardi B μετά την πρωτοβουλία της να αναλάβει τα έξοδα για τις κηδείες και την ταφή των 17 θυμάτων σε συνεργασία με το Ταμείο του Δημάρχου για την Προώθηση της πόλης της Νέας Υόρκης.

«Cardi B, είσαι ένας άγγελος», δήλωσε ο Haji Dukuray στο TMZ. «Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά – η οικογένειά μου δεν μπορεί να σε ευχαριστήσει αρκετά για όσα έκανες. Δεν σε ξέρω. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ για την οικογένειά μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσευχηθώ για εσένα για να κάνεις αυτό που έκανες για εμάς αυτή τη στιγμή. Να σου δώσει ό, τι επιθυμείς σου και να σου χαρίσει τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο», πρόσθεσε

Ο Haji Dukuray αρχικά δεν γνώριζε ότι η Cardi B, η οποία κατάγεται από το Μπρονξ, δεσμεύτηκε να καλύψει τα έξοδα των κηδειών των θυμάτων της πολύνεκρης πυρκαγιάς.

«Δεν μπορώ καν να το φανταστώ, πέντε μέλη της οικογένειάς μου πρέπει να ταφούν. Και η οικονομική πτυχή, όλοι ξέρουμε πόσο ακριβό μπορεί να είναι αυτό. Για μένα ήταν μια τεράστια, τεράστια βοήθεια το να μην ανησυχώ καθόλου για το κόστος και μια τεράστια ανακούφιση για την οικογένειά μου», σημειώσει.

Στην πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους η 37χρονη ανιψιά του Haji Dukuray, Haja, καθώς και ο 49χρονος σύζυγός της Haji και τα παιδιά τους, ο 12χρονος Mustapha, η 11χρονη Miriam και η 5χρονη Fatoumata.

Ο Haji Dukuray διένυε συχνά 320 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό του από το Ντέλαγουερ, στο οποίο κατοικεί, για να επισκεφθεί τα μέλη της οικογένειάς του στο Μπρονξ. Οι Dukuray έχασαν τα περισσότερα μέλη από οποιαδήποτε άλλη οικογένεια στην τραγωδία.

[embedded content]

ΠΗΓΗ