Η Charli XCX δημιουργεί supergroup με τους The 1975 και τον No Rome

ceb7 charli xcx ceb4ceb7cebcceb9cebfcf85cf81ceb3ceb5ceaf supergroup cebcceb5 cf84cebfcf85cf82 the 1975 cebaceb1ceb9 cf84cebfcebd no rome
Charli XCX 13114

Το πρώτο τραγούδι του τρίο κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα.

Η Charli XCX δημιουργεί ένα νέο supergroup μαζί με το συγκρότημα των The 1975 και τον μουσικό No Rome.

Η 28χρονη τραγουδίστρια – τραγουδοποιός έκανε την ανακοίνωση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, σημειώνοντας ότι ήταν «πολύ ενθουσιασμένη» με την προοπτική της συνεργασίας με τα δύο ονόματα.

Η Charli XCX αποκάλυψε τώρα ότι η πρώτη συνεργασία τους είναι ένα τραγούδι με τίτλο «Spinning», το οποίο θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 4 Μαρτίου.

«Ενεργοποιήθηκε η λειτουργία super cute!», σχολίασε η τραγουδίστρια στο Twitter. «Το νέο τραγούδι “Spinning” με τον No Rome και τους The 1975 κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου».

Το τρίο των καλλιτεχνών αναφερόταν εδώ και μήνες στην πιθανότητα συνεργασίας.

Πιο πρόσφατα ο 23χρονος No Rome, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Guendoline Rome Viray Gomez, είπε ότι το υλικό «θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από ό,τι νομίζετε».

«Εγώ, (η δημιουργός της μουσικής) Charli XCX και οι The 1975 έχουμε ένα τραγούδι μαζί. Ετοιμάστηκαν τα masters και περιμένουμε το μοντάζ του βίντεο», έγραψε στο Twitter τον Φεβρουάριο.

Τον Ιανουάριο ο Matt Healy των The 1975 επιβεβαίωσε στο Instagram ότι πράγματι πρόκειται να συνεργαστεί με την Charli XCX.

Οι φήμες ότι οι The 1975 και η Charli XCX θα συναντηθούν σε κάποιο τραγούδι ξεκίνησαν το 2019, όταν ο Healy έγραψε στο Twitter ότι έστειλε στη Βρετανίδα τραγουδίστρια ένα δείγμα μουσικής.

ΠΗΓΗ