Η Christina Aguilera συνεργάζεται με τις Becky G, Nicki Nicole και Nathy Peluso στο «Pa Mis Muchachas»

ceb7 christina aguilera cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceacceb6ceb5cf84ceb1ceb9 cebcceb5 cf84ceb9cf82 becky g nicki nicole cebaceb1ceb9 nathy peluso cf83cf84
Christina Aguilera 1561312437

Η Christina Aguilera αποκαλύπτει το πρώτο και αρκετά εντυπωσιακό τραγούδι από το ισπανόφωνο άλμπουμ που ετοιμάζει πυρετωδώς.

Η Christina Aguilera έχει κερδίσει μια θέση στην ιστορία της μουσικής δημιουργώντας τραγούδια που έχουν γίνει ύμνοι, όπως τα «Genie In A Bottle», «Dirty» και «What a Girl Wants». Αυτή τη φορά, επιστρέφει με ένα νέο single στα ισπανικά.

Η νέα dance latin επιτυχία «Pa Mis Muchachas» διαθέτει στοιχεία από salsa, son cubano και guaracha μουσική και χαρακτηρίζεται από ένα μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης που εξυμνεί το σώμα κάθε γυναίκας, την τόλμη, το θάρρος και την ελευθερία των επιλογών.

Στο «Pa Mis Muchachas» (Για Τα Κορίτσια Μου), το οποίο κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin, συμμετέχουν τρεις δυναμικές Λατίνες γυναίκες και πολύ ταλαντούχες καλλιτέχνιδες, που αποτελούν πρότυπα στη Λατινική Αμερική και στον κόσμο: η Nicki Nicole από την Αργεντινή, η Becky G από τις ΗΠΑ και η Nathy Peluso από την Αργεντινή.

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πολλοί αγγλόφωνοι καλλιτέχνες έχουν καταφύγει στην ισπανόφωνη μουσική και σε συνεργασίες με Λατινοαμερικανούς καλλιτέχνες που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού πέρα από τα σύνορα της χώρας τους.

Αλλά στην περίπτωση της Christina Aguilera, η επιλογή να τραγουδήσει στα ισπανικά ήταν κάτι πιο προσωπικό και βαθύ.

Για ορισμένους, μπορεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Christina Aguilera έχει λατινοαμερικανικές ρίζες. Σύμφωνα με την ίδια, πριν το διαζύγιο των γονιών της, μεγάλωσε με τη λατινοαμερικανική κουλτούρα λόγω των παππούδων της, κάτι που θυμάται με πάθος, όπως φαίνεται στα λόγια της.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη λατινοαμερικανική αγάπη και αυτή η γλώσσα με κάνει να αναπολώ αυτές τις αναμνήσεις όταν την ακούω. Είναι πολύ νοσταλγικό για μένα. Μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία. Δεν το αισθανόμουν σαν δουλειά. Ήταν κάτι που έκανα με αγάπη και ευχαρίστηση», λέει.

Αυτό το πάθος αποτυπώνεται στο νέο τραγούδι της.

Το «Pa Mis Muchachas» αποτελεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για την Christina Aguilera, ενός κεφαλαίου που αποκαλύπτει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της στο κοινό και θέλει να τιμήσει με υπερηφάνεια τη λατινοαμερικανική ταυτότητά της.

ΠΗΓΗ