Η Courtney Love τραγουδά το «Lucky» της Britney Spears

ceb7 courtney love cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4ceac cf84cebf lucky cf84ceb7cf82 britney spears
Courtney Love 16414837

Μία απρόσμενη διασκευή από την Courtney Love.

Η Courtney Love πραγματοποίησε μια ακουστική εκτέλεση του επιτυχημένου τραγουδιού «Lucky» της Britney Spears από το 2000, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης σειράς διασκευών «Saturday» που παρουσιάζει μαζί με την Juliette Jackson των The Big Moon.

Η διασκευή της Courtney Love αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση μίας έρευνας του «New Yorker» σχετικά με το καθεστώς κηδεμονίας στο οποίο βρίσκεται η Britney Spears από το 2008, καθώς και τα γεγονότα που οδήγησαν στην πολύκροτη δικαστική απόφαση.

Για τις ανάγκες του άρθρου, η πρώην τραγουδίστρια των Hole μίλησε στους δημοσιογράφους Ronan Farrow και Jia Tolentino σχετικά με τον αμφιλεγόμενο πρώην μάνατζέρ της Sam Lutfi και το σκιώδη ρόλο του στην υπόθεση της Britney Spears, με την οποία συνεργάστηκε την περίοδο 2007 – 2008.

Σύμφωνα με την αγωγή για ασφαλιστικά μέτρα από κατατέθηκε το 2008 εναντίον του Sam Lutfi από τη μητέρα της Britney, Lynne Spears, ο μάνατζερ «ουσιαστικά μετακόμισε στο σπίτι της Britney και ισχυρίστηκε ότι θα αναλάβει τον έλεγχο της ζωής, του σπιτιού και των οικονομικών της».

Αίτηση για μόνιμα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Sam Lutfi είχε υποβάλλει το 2019 και η ίδια η Courtney Love μαζί με την κόρη της Frances Bean Cobain.

Ίσως επηρεασμένη από το ρόλο της στο άρθρο και στο κίνημα #FreeBritney, η Courtney Love τραγούδησε με το δικό της μοναδικό ύφος το «Lucky», ένα τραγούδι για το οποίο σημείωσε ότι «έχει γραφτεί από έναν από αυτούς τους φανταστικούς Σουηδούς», εννοώντας τον Max Martin.

Το «Lucky» συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Oops!… I Did It Again» που κυκλοφόρησε το 2000 και σημείωσε εμπορική επιτυχία παγκοσμίως.

Το τραγούδι αφηγείται την ιστορία μίας πολύ διάσημης σταρ του Χόλιγουντ, που ονομάζεται Lucky και παρόλο που φαίνεται ότι τα έχει όλα, φήμη, πλούτο, ομορφιά, μέσα της νιώθει πραγματικά μόνη και δυστυχισμένη.

ΠΗΓΗ