Η Demi Lovato έκανε τατουάζ για την Ουκρανία

ceb7 demi lovato ceadcebaceb1cebdceb5 cf84ceb1cf84cebfcf85ceacceb6 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd cebfcf85cebacf81ceb1cebdceafceb1

Η Demi Lovato συνεργάζεται επίσης με την οργάνωση Choose Love για να συγκεντρώσει χρήματα για τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Η Demi Lovato αισθάνεται τόσο αποφασισμένη να βοηθήσει τους Ουκρανούς πρόσφυγες, που έκανε τατουάζ στο χέρι της ένα μήνυμα προς τιμήν αυτού του αγώνα.

Η 29χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει κάνει coming out ως non-binary και χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες «αυτοί / οι» για τον εαυτό της, παρουσίασε σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το νέο τατουάζ που κοσμεί το χέρι της: οι λέξεις «choose love» (επιλέξτε την αγάπη) σε μια αγκαθωτή γραμματοσειρά.

Η φράση παραπέμπει στην ονομασία τη ομώνυμης μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Choose Love», που συγκεντρώνει χρήματα για την υποστήριξη προσφύγων από χώρες όπως η Ουκρανία, η οποία βρίσκεται σε συνεχή σύγκρουση από τότε που η Ρωσία εξαπέλυσε βίαιη εισβολή στο έδαφός της τον Φεβρουάριο.

«Επιλέξτε την αγάπη – πάντα» έγραψε η Demi Lovato στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

«Μου δίνει έμπνευση το έργο που κάνουν η Choose Love και οι συνεργάτες της για να στηρίξουν τους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φεύγουν από την Ουκρανία», συνέχισε.

ΠΗΓΗ