Η Dove Cameron αποκαλύπτει το music video του «Boyfriend»

ceb7 dove cameron ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 cf84cebf music video cf84cebfcf85 boyfriend
Dove Cameron Boyfriend video 15622040931

Το «Boyfriend» έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια streams στο Spotify

Η Dove Cameron κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το γεμάτο αυτοπεποίθηση τραγούδι της «Boyfriend».

Αυτό το pop anthem, το οποίο συνυπογράφει η 25χρονη τραγουδίστρια, αποτελεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για την Dove Cameron. Το «Boyfriend» αναδεικνύει μια διαφορετική διάσταση της pop τραγουδίστριας, μια διάσταση που εδράζεται αμφίδρομα στην αγάπη για τον εαυτό της και στη διαφάνεια.

Με τη συνοδεία της ισχυρής παρουσίας του Evan Blair στην παραγωγή, η Dove Cameron διηγείται μια στιγμή κατά την οποία έρχεται αντιμέτωπη με έναν νέο έρωτα.

Το «Boyfriend» μεταφέρει τους ακροατές στη θέση της, καθώς εκφράζει την πόθο της για αυτό το άτομο και περιγράφει την ικανότητά της να του φέρεται καλύτερα από τη σημερινή σχέση του. Το τραγούδι, το οποίο απέκτησε γρήγορα δημοτικότητα στο TikTok, έχει ήδη γίνει αγαπημένο ανάμεσα στους θαυμαστές της Dove Cameron.

Η Dove Cameron σχολιάζει σχετικά με το single: «Όταν έγραψα το “Boyfriend”, ένιωσα ότι βρήκα επιτέλους τον ήχο μου, την αντίληψή μου και τον εαυτό μου με έναν τρόπο που δεν ήμουν σίγουρη ότι θα το κατάφερνα ποτέ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω αυτό το τραγούδι και αυτό το κομμάτι του εαυτού μου έξω στον κόσμο. Ελπίζω να νιώσετε κι εσείς ότι έχετε πρόσβαση στον εαυτό σας όταν το ακούτε».

Το μουσικό βίντεο για το «Boyfriend», σε σκηνοθεσία της Lauren Sick, παρουσιάζει μια πιο σκοτεινή και σέξι πλευρά της ανερχόμενης τραγουδίστριας.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας την Dove Cameron και το ερωτικό της ενδιαφέρον (Charlene Lefever) να περιβάλλονται από μια ομάδα απρόσωπων ανθρώπων. Από τη στιγμή που παρατηρούν η μία την άλλη, σύντομα ξεκινά ένα καυτό ειδύλλιο.

Από την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, το «Boyfriend» (Disruptor / Columbia Records) έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια streams στο Spotify και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με τον καλύτερο τρόπο ως ένα noir-pop κομμάτι για την ενδυνάμωση που μετατράπηκε σε έναν ευρέως αγαπημένο queer ύμνο.

Το «Boyfriend» έφτασε επίσης στο No. 10 του Spotify στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο No. 9 του επίσημου chart του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην εντυπωσιακή θέση του No. 19 στο αμερικανικό Top 40 Pop Chart.

Το νέο τραγούδι της Dove Cameron έχει ξεχωρίσει και στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού και έχει εμφανιστεί στο No. 8 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI.

[embedded content]

ΠΗΓΗ