Η Dua Lipa έκοψε το κάπνισμα για να προστατεύσει τη φωνή της

ceb7 dua lipa ceadcebacebfcf88ceb5 cf84cebf cebaceaccf80cebdceb9cf83cebcceb1 ceb3ceb9ceb1 cebdceb1 cf80cf81cebfcf83cf84ceb1cf84

Μία λαρυγγίτιδα και το απαιτητικό σόου της περιοδείας της έκαναν την Dua Lipa να σταματήσει οριστικά τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.

Η Dua Lipa σταμάτησε το κάπνισμα για να προστατεύσει τη φωνή της.

Η 26χρονη pop star πραγματοποιεί αυτό το διάστημα την περιοδεία της «Future Nostalgia Tour», η οποία αναβλήθηκε αρκετές φορές λόγω της πανδημίας του COVID-19 και πριν επιστρέψει στις συναυλίες πήρε την απόφαση να κόψει το τσιγάρο για να διατηρήσει την φωνή της στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Την απόφαση να σταματήσει οριστικά το κάπνισμα την πήρε μετά από μία λαρυγγίτιδα τον Δεκέμβριο του 2021.

Η Dua Lipa αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του podcast της «At Your Service»: «Είχα λαρυγγίτιδα τον Δεκέμβριο και αυτό κατά κάποιο τρόπο μου έδωσε την αφορμή να κόψω το κάπνισμα ένα μήνα νωρίτερα από ό,τι έπρεπε. Αλλά το έκανα και το συνέχισα».

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία ξεκίνησε την περιοδεία της από το Μαϊάμι τον Φεβρουάριο και θα ολοκληρώσει τον κύκλο συναυλιών – μαμούθ τον Νοέμβριο στην Αυστραλία – λέει ότι το «Future Nostalgia Tour» είναι η πιο απαιτητική από άποψη φυσικής κατάστασης περιοδεία που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Dua Lipa - Future Nostalgia - The Moonlight Edition

Εκτός από το γεγονός ότι έκοψε το κάπνισμα, κάνει και διάφορα άλλα πράγματα για να παραμείνει υγιής ενώ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

«Είναι ένα πραγματικά, πραγματικά απαιτητικό και αδυσώπητο σόου. Όταν είμαστε στις πρόβες και λέω: “Ναι, ας κάνουμε αυτό το χορευτικό εδώ, ας κάνουμε αυτό και ας κάνουμε εκείνο”. Τίποτα δεν σε προετοιμάζει για την πραγματικότητα, ειδικά όταν η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη και βρίσκεσαι στη σκηνή και νιώθεις την ενέργεια του κοινού», σημείωσε.

«Αυτό σίγουρα σε βοηθάει να μπεις στην ατμόσφαιρα και δεν σκέφτεσαι πραγματικά το τίμημα που μπορεί να έχει στο σώμα σου επειδή η αδρεναλίνη είναι τόσο υψηλή», ανέφερε.

«Έχω αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης συνηθειών στο τηλέφωνό μου και κάθε βράδυ σημειώνω όλα τα καλά πράγματα που έχω κάνει για το σώμα μου και τα πράγματα που έχω κάνει για τον εαυτό μου», εξήγησε.

«Φροντίζω ακόμη και να έχω χρόνο να διαβάσω το βιβλίο μου και να έχω χρόνο για να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, με αυτούς τους τρόπους προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχική υγεία μου και παραμένω γεμάτη ενέργεια γνωρίζοντας ότι έχω κάνει πράγματα για τον εαυτό μου που πραγματικά γεμίζουν την ημέρα μου με διάφορους τρόπους. Και μπορώ να κάνω το διασκεδαστικό χορευτικό πάρτι 90 λεπτών κάθε βράδυ», συνέχισε.

«Αυτό με κρατάει πραγματικά ευτυχισμένη και πραγματικά υγιή», τόνισε η Dua Lipa.

ΠΗΓΗ