Η Dua Lipa δημιουργεί την πλατφόρμα lifestyle «Service95»

ceb7 dua lipa ceb4ceb7cebcceb9cebfcf85cf81ceb3ceb5ceaf cf84ceb7cebd cf80cebbceb1cf84cf86cf8ccf81cebcceb1 lifestyle service95
dua lipa puma 15613137260

Ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο με τις προτάσεις της Dua Lipa. 

Η Dua Lipa θέλει να βοηθήσει τους θαυμαστές τους να καταλάβουν τι συμβαίνει στον κόσμο, γι’ αυτό και εγκαινιάζει τη νέα πλατφόρμα «Service95» για να προσφέρει πληροφορίες για το στυλ, την κουλτούρα και την κοινωνία μέσα από τον πολυταξιδεμένο φακό της.

Ξεκινώντας τον Ιανουάριο, η υπηρεσία θα παρουσιάσει στους θαυμαστές της Dua Lipa διάφορους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ασκούν επιρροή και θα μοιραστεί τις απόψεις τους για τη ζωή, την κουλτούρα και το στυλ.

Η Dua Lipa θα προσφέρει επίσης συστάσεις για ελάχιστα γνωστά μέρη για φαγητό, παρέα και επισκέψεις και για ανερχόμενους καλλιτέχνες που η ίδια προσωπικά βρίσκει συναρπαστικά.

Η 26χρονη τραγουδίστρια, η οποία φιλοδοξεί να γίνει  γκουρού του lifestyle, δήλωσε ότι εμπνεύστηκε να ξεκινήσει το «Service95» επειδή πάντα οργανώνει εμπειρίες για τους φίλους της και επειδή της αρέσει να μοιράζεται όλα τα κρυμμένα μυστικά και τις γνώσεις που έμαθε κατά τη διάρκεια των περιοδειών της.

«Όσο περισσότερα μοιραζόμαστε μεταξύ μας, τόσο πιο κοντά γινόμαστε, τόσο διευρύνεται ο κύκλος μας. Βρίσκω τεράστια χαρά στο να λέω στους ανθρώπους τι έχω μάθει σε κάθε πόλη και μου αρέσει να βρίσκω σύνδεση στις κοινές μας εμπειρίες. Το “Service95” πρόκειται να πάρει αυτή την ιδέα και να τη μεταφέρει σε οποιονδήποτε είναι τόσο περίεργος όσο εγώ για τη ζωή», δήλωσε η Dua Lipa στο ABC Audio.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο Service95 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του εδώ.

Η Dua Lipa προϊδέασε επίσης για ένα νέο podcast με τίτλο «At Your Service», το οποίο θα συμπληρώσει τον σκοπό του «Service95», αξιοποιώντας τις δημοσιογραφικές ικανότητες της τραγουδίστριας, η οποία θα πάρει συνεντεύξεις από «καλεσμένους υψηλού κύρους» που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν για μια πληθώρα θεμάτων, από πολύπλοκα παγκόσμια ζητήματα μέχρι θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους.

«Όχι μόνο τους θέτω ερωτήσεις για τα πράγματα για τα οποία είμαι πιο περίεργη, αλλά τους αντιμετωπίζω και σαν ειδικούς που είναι», ανέφερε η Dua Lipa.

ΠΗΓΗ