Η Enhanced Edition του Metro Exodus έρχεται 6 Μαΐου και απαιτεί ray tracing!

ceb7 enhanced edition cf84cebfcf85 metro exodus ceadcf81cf87ceb5cf84ceb1ceb9 6 cebcceb1ce90cebfcf85 cebaceb1ceb9 ceb1cf80ceb1ceb9cf84ceb5ceaf ray t

Το Metro Exodus ήταν το παιχνίδι της σειράς που κατάφερε να μας βγάλει για τα καλά από τα σιδηροδρομικά τούνελ, και να μας πάει σε έναν ανοικτό κόσμο όπου ο πυρηνικός χειμώνας δεν είναι το μόνο κλίμα. Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την αρχική κυκλοφορία του, μόλις δύο χρόνια, αποφασίστηκε ότι ήρθε η ώρα για ένα ρετουσάρισμα. Έτσι η Enhanced Edition του παιχνιδιού πλησιάζει και αυτή στην κυκλοφορία της, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου. Φυσικά οι διαφορές επικεντρώνονται στην ποιότητα των γραφικών, που έτσι κι αλλιώς ήταν κορυφαία. Με τη νέα έκδοση όμως, θα υποστηρίζει τις τεχνολογίες DLSS 2.0 και ray tracing της Nvidia.

metro exodus enhanced

Το κυριότερο θέμα όμως, είναι ότι ενώ πριν από λίγους μήνες είχαμε γράψει ότι απλά θα υποστηρίζει ray tracing, τώρα μαθαίνουμε ότι το Metro Exodus Enhanced Edition θα απαιτεί κάρτα γραφικών με δυνατότητες ray tracing. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι όχι για να τρέξει καλά, αλλά απλώς για να τρέξει, θα πρέπει να έχετε στο σύστημα σας ένα GPU τουλάχιστον της σειράς RTX20 της Nvidia ή 6000 της AMD. Όσον αφορά την πρόοδο σας στο αρχικό παιχνίδι, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα επίπεδα που έχετε ξεκλειδώσει, αλλά όχι να μεταφέρετε και ότι έχετε κάνει εκεί. Μόνο αν το έχετε αποκτήσει από το Microsoft Store δεν μπορείτε να μεταφέρετε τίποτα. Θα πρέπει να έχετε 72 GB ελεύθερα για το βασικό παιχνίδι, και άλλα 8 GB για τα DLC του, και αν έχετε ήδη την αρχική έκδοση, μπορείτε να κάνετε την αναβάθμιση δωρεάν.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *