Η Florence Welch εξηγεί στην Emma Stone τη «συγγένεια» που ένιωσε με την Cruella de Vil

ceb7 florence welch ceb5cebeceb7ceb3ceb5ceaf cf83cf84ceb7cebd emma stone cf84ceb7 cf83cf85ceb3ceb3ceadcebdceb5ceb9ceb1 cf80cebfcf85

«Η Cruella μοιάζει ακριβώς με εμένα όταν ήμουν 20».

Οι Florence + The Machine κυκλοφόρησαν πρόσφατα για το soundtrack της νέας ταινίας «Cruella» της Disney ένα πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο «Call Me Cruella».

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Cruella», η Florence Welch συνάντησε την Emma Stone, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία στο ρόλο της Cruella de Vil και μίλησε μαζί της για το τραγούδι της και για τον τρόπο που νιώθει ότι ταυτίζεται με το γνωστό χαρακτήρα της Disney.

«Ένιωσα απλώς μια συγγένεια μαζί ​​της γιατί πραγματικά περιέργως μοιάζει ακριβώς με εμένα όταν ήμουν 20», είπε η Florence Welch στην Emma Stone.

«Είχα εκείνα τα φωτεινά κόκκινα μαλλιά με την έντονη φράντζα. Είπα “το ξέρω αυτό το κορίτσι! Ήμουν αυτό το κορίτσι!” Ένιωσα πραγματικά την επιθυμία να δημιουργήσω, αλλά επίσης να καταλάβω αυτή τη χαοτική ενέργεια, επειδή ήμουν ένα χαοτικό άτομο», συνέχισε.

Florence and The Machine - Governors Ball 2019

Όσον αφορά τη σύνδεση της μουσικής και του στυλ, η Florence Welch εξήγησε ότι έχει να κάνει με τη δημιουργική έκφραση.

«Με ενδιέφεραν πάντα τα ρούχα και η μόδα έμοιαζε με μία διέξοδο για τη δημιουργικότητά μου. Το ντύσιμο, για μένα, ήταν πάντα μια αυτοπραγμάτωση του εσωτερικού πνεύματός μου», ανέφερε.

«Νιώθω σαν να είναι ένας τρόπος για να βγάλει την ψυχή σου έξω από τον εαυτό σου. Με τη μουσική, καθώς η καριέρα μου προχωρούσε, ήταν ένας τρόπος να οπλίζω τον εαυτό μου ενάντια στην προσοχή, ώστε να μπορούσα, σαν την Cruella, να ενσαρκώσω μία πιο τρομακτική περσόνα», περιέγραψε.

Η Emma Stone συμφώνησε και τόνισε την ενδυναμωτική φύση της μόδας.

«Αυτό επιτρέπει στην Cruella να είναι ισχυρή στον κόσμο. Χωρίς αυτό το πάθος για ρούχα και χωρίς να μεταμορφώνεται με αυτόν τον τρόπο, δεν νομίζω ότι θα είχε αυτό το είδος δύναμης. Πολλοί άνθρωποι απλώς θεωρούν τη μόδα ως κάτι ανόητο και πραγματικά δεν είναι για πολλούς ανθρώπους. Είναι κάτι πολύ δυναμικό και πολύ μεταμορφωτικό», υποστήριξε η ηθοποιός.

[embedded content]

ΠΗΓΗ