Η Halsey ακυρώνει την περιοδεία της: «Προτεραιότητα η υγεία και η ασφάλεια»

ceb7 halsey ceb1cebacf85cf81cf8ecebdceb5ceb9 cf84ceb7cebd cf80ceb5cf81ceb9cebfceb4ceb5ceafceb1 cf84ceb7cf82 cf80cf81cebfcf84ceb5cf81
halsey mtv ema 2019 10461556jr

«Πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλειά σας», εξηγεί η Halsey.

Η Halsey ακυρώνει οριστικά την περιοδεία της «Manic World Tour», παρόλο που την έχει ήδη αναβάλει λόγω της πανδημίας.

Η σειρά των συναυλιών στη Βόρεια Αμερική είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2020 πριν μετακινηθεί στο καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι η περιοδεία δεν θα προχωρήσει.

«Η ασφάλεια είναι η προτεραιότητα. Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σας αγαπώ. Ονειρεύομαι να δω ξανά τα πρόσωπά σας», έγραψε.

Σε ένα εκτενέστερο σημείωμα που επισυνάπτεται στο tweet, η Halsey αναφέρει: «Παρά τις μεγάλες προσπάθειές μας, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα μπορέσω να κάνω περιοδεία στις προγραμματισμένες ημερομηνίες».

«Μου λείπει να σας βλέπω όλους στο πλήθος κάθε βράδυ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, όμως πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλειά σας. Τούτου λεχθέντος, η περιοδεία του “Manic” ακυρώνεται επίσημα. Όσο κι αν θέλαμε να διατηρήσουμε την ελπίδα ότι αυτή η περιοδεία θα μπορούσε τελικά να πραγματοποιηθεί, προτεραιότητά μας είναι να σας επιστρέψουμε αμέσως τα χρήματα του εισιτηρίου σας», συνέχισε.

«Αυτή η περιοδεία υποτίθεται ότι θα ήταν η πιο μοναδική που θα έκαναν για πολλούς λόγους. Ανυπομονώ πραγματικά να μοιραστώ αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου μαζί σας με τους τρόπους που γνωρίζω καλύτερα. Αλλά για τώρα, ονειρεύομαι τις ημέρες που όλοι θα μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί. Σας αγαπώ και θα προσαρμόσουμε και θα αναπτυχθούμε και θα βρούμε νέους τρόπους να συνδεθούμε παρά τις περιστάσεις», κατέληξε.

Η επαναπρογραμματισμένη περιοδεία της Halsey στη Βόρεια Αμερική για την προώθηση του τρίτου άλμπουμ της, «Manic» (2020), θα ξεκινούσε την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωνόταν στις 31 Ιουλίου.

Η 26χρονη τραγουδίστρια πρόλαβε να πραγματοποιήσει πριν την εξάπλωση της πανδημίας το ευρωπαϊκό σκέλος του «Manic World Tour» από το Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

ΠΗΓΗ