Η Halsey προαναγγέλλει το τέταρτο άλμπουμ της με μια μυστηριώδη ιστοσελίδα

ceb7 halsey cf80cf81cebfceb1cebdceb1ceb3ceb3ceadcebbcebbceb5ceb9 cf84cebf cf84ceadcf84ceb1cf81cf84cebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc cf84

Όλα δείχνουν ότι η Halsey έχει αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για το επόμενο άλμπουμ της.

Μία μυστηριώδης ιστοσελίδα που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο έχει δημιουργήσει υποψίες ότι το νέο άλμπουμ της Halsey είναι πιθανό βρίσκεται καθ’ οδόν.

Οι παρατηρητικοί θαυμαστές της πρόσεξαν ότι η τραγουδίστρια ακολούθησε σιωπηλά στο instagram έναν νέο λογαριασμό με το όνομα χρήστη @IICHLIWP.

Η ενότητα πληροφοριών του λογαριασμού περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο προς μία αινιγματική ιστοσελίδα (lxxxxp.com) στην οποία αναγράφονται αινιγματικές φράσεις όπως «Όλα αυτά είναι προσωρινά» και «Γιατί χρειάζεσαι τόσο πολύ την αγάπη».

6003250243214

Στην κορυφή της ιστοσελίδας παρατηρούμε τα γράμματα «LPIV».

Τo «LP» χρησιμοποιείται πολλές φορές ως εναλλακτική φράση για ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, ένα ακρωνύμιο που έχει τις ρίζες του στην εποχή των δίσκων βινυλίων 33 στροφών. Το «IV» αναφέρεται πιθανώς στον λατινικό τρόπο γραφής του αριθμού «4».

Βάσει των παραπάνω, το «LPIV» ίσως προαναγγέλλει το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Halsey.

Η μυστηριώδης ιστοσελίδα παροτρύνει επίσης τους επισκέπτες να εισαγάγουν την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους προκειμένου να «γυρίσουν ένα νόμισμα». Το νόμισμα αποτελείται από δύο όψεις με τα γράμματα «L» και «P» αντίστοιχα.

6003350243215

Στη συνέχεια οι επισκέπτες να κατευθύνονται στον λογαριασμό @IICHLIWP του Instagram που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Halsey ήταν το άλμπουμ «Manic» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 και είναι σήμερα πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η 26χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, μοιράστηκε επίσης τον Αύγουστο του 2020 το live album «Badlands (Live from Webster Hall)» για να γιορτάσει τη συμπλήρωση 5 ετών από την κυκλοφορία του παρθενικού δίσκου της, «Badlands» (2015).

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ