Η Jade Thirlwall των Little Mix πιστεύει ότι το κοινό «δεν την αντιμετωπίζει σαν πραγματικό άνθρωπο»

ceb7 jade thirlwall cf84cf89cebd little mix cf80ceb9cf83cf84ceb5cf8dceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cf84cebf cebacebfceb9cebdcf8c ceb4ceb5cebd cf84

«Ποτέ δεν νιώθω άνετα όταν με περιμένει έξω κόσμος».

Η Jade Thirlwall πιστεύει ότι το κοινό δεν την αντιμετωπίζει σαν «πραγματικό άνθρωπο».

Η τραγουδίστρια των Little Mix τόνισε ότι το γεγονός ότι κεντρίζει την προσοχή ως διασημότητα δεν την κάνει ποτέ «να νιώθει άνετα» και παραδέχθηκε ότι «έχει λίγο άγχος» όταν βλέπει τον κόσμο να την περιμένει έξω από τους χώρους στους οποίους βρίσκεται

«Νομίζω ότι όταν γίνεσαι διάσημος, κάποιοι άνθρωποι δεν σε βλέπουν πια ως πραγματικό άνθρωπο, οπότε θεωρούν αποδεκτό να κάνουν πράγματα όπως το να σου αρπάζουν το χέρι», είπε σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό του Δουβλίνου.

«Αισθάνονται ότι τους ανήκει ένα κομμάτι σου ή ότι δικαιούνται να βρίσκονται στον προσωπικό σου χώρο επειδή εσύ το ζήτησες με κάποιο τρόπο», σχολίασε.

«Ακόμα έχω λίγο άγχος όταν φεύγω από έναν χώρο και υπάρχει ένα σωρό κόσμος έξω. Ποτέ δεν θα νιώσω άνετα», πρόσθεσε η Jade Thirlwall

Little Mix - BRIT Awards 2021

Ωστόσο, η 28χρονη Βρετανίδα επισήμανε ότι τα θετικά υπερτερούν των αρνητικών και τόνισε ότι είναι υπερήφανη που οι Little Mix συνεχίζουν να πορεύονται δυναμικά.

«Καταφέραμε να εξελιχθούμε όλα αυτά τα χρόνια και να προσαρμοστούμε στις αλλαγές της μουσικής βιομηχανίας», είπε.

«Αυτό ήταν ένα από τα δυνατά μας σημεία. Εξακολουθούμε να είμαστε οι Little Mix και εξακολουθούμε να διασκεδάζουμε και να έχουμε αυτόν τον ενδυναμωτικό ήχο», ανέφερε.

Η Jade Thirlwall αποκάλυψε επίσης ότι έχουν αλλάξει ριζικά οι ομαδικές συνομιλίες των Little Mix στο WhatsApp από τότε που η Perrie Edwards και η Leigh-Anne Pinnock έγιναν για πρώτη φορά μητέρες.

«Η Leigh μου έστειλε μια φωτογραφία των μωρών και τη ρώτησα: “Τι είναι αυτό στο πλάι;” και μου είπε “είναι κόπρανα”. Ήταν μια πολύ όμορφη φωτογραφία τους και στο πλάι είχε κόπρανα. Είπα “ω, εντάξει!”», περιέγραψε.

Επιπλέον ανέφερε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει κάποια στιγμή στη γενέτειρά της, το South Shields της βορειοανατολικής Αγγλίας, για να υποστηρίξει την αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα.

«Ελπίζω να βρεθώ στο σπίτι λίγο περισσότερο και να παρακολουθήσω την αγαπημένη μου ποδοσφαιρική ομάδα, γιατί την έχω χάσει αυτό για λίγο καιρό, την South Shields FC», είπε.

ΠΗΓΗ