Η Janet Jackson «ντρέπεται» όταν ακούει τα τραγούδια της στο ραδιόφωνο

ceb7 janet jackson cebdcf84cf81ceadcf80ceb5cf84ceb1ceb9 cf8ccf84ceb1cebd ceb1cebacebfcf8dceb5ceb9 cf84ceb1 cf84cf81ceb1ceb3

«Πάντα ντρεπόμουν και ακόμα ντρέπομαι».

Η Janet Jackson εξομολογείται ότι «ντρέπεται» όταν ακούει τα τραγούδια της στο ραδιόφωνο.

Η 55χρονη τραγουδίστρια παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στη Zoe Ball στο BBC Radio 2 ότι κοκκινίζει κάθε φορά που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και ακούγονται τα τραγούδια της.

«Ντρέπομαι. Δεν ξέρω γιατί, έτσι είμαι εγώ, πάντα ντρεπόμουν και ακόμα ντρέπομαι όταν είσαι σε ένα κλαμπ ή όταν είσαι σε ένα μαγαζί και ξαφνικά ακούς τη μουσική σου, ντρέπομαι», είπε.

Η Janet Jackson ανέφερε για ακόμα μία φορά ότι εξετάζει να κυκλοφορήσει ως single το τραγούδι «Love I Love» από το οποίο δόθηκε μία πρόγευση κατά τη διάρκεια των τίτλων τέλους του πρόσφατου ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της που προβλήθηκε στο Lifetime και στο A&E.

«Το αστείο είναι ότι αυτό το τραγούδι το ηχογράφησα πριν από τρία χρόνια και βλέποντας το ντοκιμαντέρ, σκέφτηκα ότι θα ήταν τόσο ωραίο να βάλουμε αυτό το τραγούδι μόνο ως μουσική στο ντοκιμαντέρ», εξήγησε.

«Αυτό ήταν, ο κόσμος το αγάπησε τόσο πολύ αυτό το τραγούδι που τώρα σε αυτό το σημείο σκεφτόμαστε, εντάξει λοιπόν, ίσως θα έπρεπε να το κάνουμε single και ίσως θα ήταν το σωστό, οπότε θα δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.

Janet Jackson - Justin Timberlake - Super Bowl 2004

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής της στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon», η Janet Jackson υποστήριξε ότι «απλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε» αν υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει νέο υλικό.

Η Janet Jackson είχε ανακοινώσει το 2020 ότι η νέα δισκογραφική δουλειά της θα είχε τον τίτλο «Black Diamond», ωστόσο το άλμπουμ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Το «Black Diamond» θα ήταν το πρώτο της άλμπουμ μετά το «Unbreakable» του 2015.

Τότε, εξήγησε ότι ο τίτλος «Black Diamond» είναι μια αναφορά στην «εσωτερική δύναμη» που βρήκε μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Wissam Al Mana, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 5 ετών Eissa.

«Τα μαύρα διαμάντια είναι τα πιο σκληρά από όλα τα διαμάντια, τα πιο δύσκολα να κοπούν. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο δύσκολο να χτυπηθούν ή να καταστραφούν», ανέφερε.

«Έχω υπομείνει πολλά Αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου ως ένα μαύρο διαμάντι στην πιο αγνή του μορφή. Είμαι ένας λίθος, έχω τραχιές άκρες αλλά συνεχίζω να προχωράω μπροστά. Θέλω να σας δείξω τη δύναμή μου καθώς και να σας δώσω δύναμη», σημείωσε.

Η Janet Jackson επρόκειτο επίσης να ξεκινήσει το 2020 την περιοδεία «Black Diamond World Tour», πριν αυτή ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του COVID-19.

ΠΗΓΗ