Η Janet Jackson πιστεύει ότι είναι «ένοχη λόγω συσχέτισης» στα σκάνδαλα του αδελφού της Michael Jackson

ceb7 janet jackson cf80ceb9cf83cf84ceb5cf8dceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceadcebdcebfcf87ceb7 cebbcf8cceb3cf89 cf83cf85

«Όταν έχεις αυτό το επώνυμο, υπάρχει μεγάλος εξονυχιστικός έλεγχος».

Η Janet Jackson πιστεύει ότι είναι «ένοχη λόγω συσχέτισης» όσον αφορά τις κατηγορίες εναντίον του αδελφού της Michael Jackson περί σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Η 55χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της ως αδελφή του αείμνηστου βασιλιά της pop, ο οποίος πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών και παραδέχτηκε ότι ένα τόσο διάσημο επώνυμο όπως το δικό της συνοδεύεται από πολύ «εξονυχιστικό έλεγχο».

«Όταν έχεις αυτό το επώνυμο, υπάρχει μεγάλος εξονυχιστικός έλεγχος», είπε κατά τη διάρκεια του εκτεταμένου trailer για το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της, με τίτλο «Janet», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιανουαρίου.

Η Janet Jackon ρωτήθηκε στη συνέχεια αν την έχουν επηρεάσει οι καταγγελίες εναντίον του Michael για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. «Ναι. Ένοχη λόγω συσχέτισης. Υποθέτω ότι έτσι το λένε, σωστά;», απάντησε.

Ο Michael Jackson κατηγορήθηκε για παιδική κακοποίηση και αθωώθηκε. Η Janet στάθηκε στο πλευρό της αδελφού της δημοσίως κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης που πραγματοποιήθηκε το 2005.

Janet Jackson

Το 1993, ο Michael Jackson κατηγορήθηκε επίσης για τη σεξουαλική κακοποίηση του 13χρονου Jordan Chandler στο πάρκο «Neverland». Αυτή η υπόθεση δεν οδηγήθηκε ποτέ σε δίκη, καθώς ο πατέρας του Jordan, Evan, συμφώνησε σε διακανονισμό 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά τον θάνατό του έχουν εμφανιστεί και άλλες κατηγορίες, τις οποίες η οικογένεια Jackson έχει επανειλημμένα αρνηθεί.

Σύμφωνα με τη σύνοψη του νέου ντοκιμαντέρ για την Janet Jackson, η θρυλική σταρ θα «ανοίξει για πρώτη φορά την κουρτίνα» της «ταραχώδους» ιδιωτικής ζωής της και θα μιλήσει για τις επιπτώσεις της εμφάνισής της στο Super Bowl του 2004.

«Η Janet έχει απολαύσει τεράστια επιτυχία αλλά έχει ζήσει και απίστευτες τραγωδίες. Έχει ζήσει μία ταραχώδη ιδιωτική ζωή εν μέσω του υπερβολικού ελέγχου της κοινής γνώμης», αναφέρεται στην περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

«Χωρίς να αφήσει καμία πέτρα αναποδογυρισμένη, η Janet ανοίγει για πρώτη φορά την κουρτίνα της ιδιωτικής ζωής της και αποκαλύπτει τις πιο προσωπικές στιγμές της που έχει ποτέ απαθανατίσει ο φακός», σημειώνεται.

ΠΗΓΗ