Η Jennifer Lopez τραγούδησε στην ορκωμοσία του Joe Biden

ceb7 jennifer lopez cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb7cf83ceb5 cf83cf84ceb7cebd cebfcf81cebacf89cebccebfcf83ceafceb1 cf84cebfcf85 joe biden
Jennifer Lopez Joe Biden GettyImages 1297448507

Το νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών τίμησε η Jennifer Lopez.

Η Jennifer Lopez άφησε το δικό της αποτύπωμα στην ορκωμοσία του 46ου Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Joe Biden.

Κατά τη διάρκεια της ιστορικής τελετής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, η 51χρονη τραγουδίστρια πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μία σειρά από κλασικά και σύγχρονα τραγούδια.

Η απαστράπτουσα Jennifer Lopez, η οποία φόρεσε ένα λευκό σύνολο Chanel, ξεκίνησε το πρόγραμμά της με μια ερμηνεία του τραγουδιού «This Land Is Your Land» του Woody Guthrie και συνέχισε με το πατριωτικό τραγούδι «America The Beautiful».

Στη μέση του medley, η τραγουδίστρια έκανε μια μνεία  στην κοινότητα των Λατίνων, απαγγέλλοντας στα ισπανικά ορισμένες γραμμές από την αμερικανική Υπόσχεση Αφοσίωσης στη Σημαία.

«Ένα έθνος υπό τον Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους», είπε στα ισπανικά.

Στη συνέχεια η Jennifer Lopez τραγούδησε μερικούς στίχους από την επιτυχία της «Let’s Get Loud» και έκλεισε το σύντομο πρόγραμμά της με λίγους ακόμα στίχους του «America The Beautiful».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8s2DViOOElA?feature=oembed&w=696&h=392]

Τόσο πριν όσο και μετά το πέρας της ορκωμοσίας του Joe Biden και της Kamala Harris, η Jennifer Lopez ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικά παρασκηνιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παραμονή της στην Ουάσινγκτον και το Καπιτώλιο.

Η J. Lo εμφανίζεται μαζί με τους συνεργάτες της, καθώς και με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ