Η Jessie J ξεσπά σε κλάματα μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που δεν της επέτρεψε να τραγουδά

ceb7 jessie j cebeceb5cf83cf80ceac cf83ceb5 cebacebbceaccebcceb1cf84ceb1 cebcceb9cebbcf8ecebdcf84ceb1cf82 ceb3ceb9ceb1 cf84cebf cf80cf81

«Δεν μπόρεσα να τραγουδήσω λόγω του πόνου που ένιωθα».

Η Jessie J μιλά για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που επηρεάζει την ικανότητά της να κάνει αυτό που της αρέσει περισσότερο, να τραγουδά.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, η 33χρονη Βρετανίδα τραγουδίστριας λύγισε τραγουδώντας απαλά ένα μέρος του νέου της single «I Want Love» για τον λογοθεραπευτή της, ενώ περιέγραψε το επώδυνο πρόβλημα στο λαιμό που την ανάγκασε να κάνει ένα διάλειμμα από το τραγούδι.

«Το πρώτο τραγούδι που τραγούδησα ήταν το “I Want Love”», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο selfie.

«Μου έφερε δάκρυα να ακούω τον εαυτό μου να το τραγουδά και να νιώθω τόσο ευάλωτη ενώ τραγουδάω. Ποτέ, μέχρι σήμερα (από τότε που το ηχογράφησα) δεν μπόρεσα να το τραγουδήσω λόγω του πόνου που ένιωθα. Φίλε, είναι δύσκολο να μην τραγουδάω», συνέχισε.

«Είναι κυριολεκτικά η σανίδα σωτηρίας μου και η ευτυχία μου. Το να είμαι ήσυχη δεν είναι κάτι στο οποίο είμαι καλή. Ή να με κάνει να νιώθω σαν είμαι ο εαυτός μου. Ο Θεός ξέρει πόσο θορυβώδης είμαι. Χρειαζόμουν να είμαι ειλικρινής μαζί σας για το πού βρίσκομαι και να εξηγήσω τι συμβαίνει… Για να είμαι απόλυτα αληθινή, να έχω την υποστήριξη και την αγάπη σας που θα με βοηθήσει να το ξεπεράσω αυτό το γρηγορότερο, είμαι σίγουρη», ανέφερε.

Jessie J

Τον Δεκέμβριο του 2020 η Jessie J νοσηλεύτηκε με συμπτώματα της νόσου Meniere, η οποία την άφησε προσωρινά κωφή ενώ δεν μπορούσε επίσης να περπατήσει.

Η νόσος Meniere (Μενιέρ) είναι μια ιδιοπαθής νόσος του έσω ωτός που χαρακτηρίζεται από επεισόδια ιλίγγου, κυμαινόμενης απώλειας της ακοής, εμβοές και αίσθημα πληρότητας. Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά τυπικά παρουσιάζεται κατά την πέμπτη δεκαετία της ζωής.

Η Jessie J αποκάλυψε στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram ότι μετά τη νόσο άρχισε να αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα υγείας.

«Τον Φεβρουάριο άρχισα να αισθάνομαι ένα κάψιμο στο λαιμό μου συνεχώς. Το αγνόησα για λίγο καθώς υπέθεσα ότι ήταν κόπωση από το στούντιο. Όταν πήγα να δω έναν γιατρό, μου είπε ότι έχω μείζονα γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και οζίδια επειδή συνέχισα να τραγουδάω με παλινδρόμηση, η οποία πιθανώς προκλήθηκε από τα στεροειδή που είχα πάρει για το αυτί μου πέρυσι», περιέγραψε.

Μετά από μήνες επισκέψεων σε γιατρούς και διάφορες θεραπείες, «έχω ακόμα πόνο καθημερινά», έγραψε.

«Με ξεκούραση και λίγη ομιλία / τραγούδι, τα οζίδια έλιωσαν. Όπως ο Olaf (σσ. ο χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων από το “Frozen”) στον ήλιο. Αλλά κάθε γιατρός μου είπε αν τραγουδήσω (ειδικά αυτά τα τραγούδια) τα οζίδια θα επανέλθουν αμέσως», επισήμανε.

ΠΗΓΗ