Η Jesy Nelson θα κυκλοφορήσει το πρώτο της σόλο single «τις επόμενες εβδομάδες»

ceb7 jesy nelson ceb8ceb1 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceaecf83ceb5ceb9 cf84cebf cf80cf81cf8ecf84cebf cf84ceb7cf82 cf83cf8ccebbcebf single
Jesy Nelson GettyImages 1151794388

Η Jesy Nelson αισθάνεται «πολύ αισιόδοξη» για το νέο κεφάλαιο της καριέρας της.

Η Jesy Nelson αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της σόλο single τον επόμενο μήνα.

Η πρώην σταρ των Little Mix, η οποία αποχώρησε από το κορυφαίο γυναικείο συγκρότημα τον Δεκέμβριο του 2020 μετά από σχεδόν μια δεκαετία, δηλώνοντας ότι η συμμετοχή της στο γκρουπ είχε «επηρεάσει πραγματικά» την ψυχική υγεία της, λέγεται ότι είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της και ένα μουσικό βίντεο τις επόμενες εβδομάδες.

Μία πηγή είπε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας «The Sun»: «Η Jesy πέρασε αρκετούς μήνες στην αρχή του έτους δουλεύοντας πάνω σε μουσική και όλα αυτά ενώθηκαν αρκετά γρήγορα».

«Η νέα δισκογραφική εταιρεία της, Polydor, θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία άμεσα, έτσι στρέφουν τα πάντα στο πρότζεκτ της και θέλουν το πρώτο single να κυκλοφορήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες», συνέχισε.

«Είναι ένα πιο upbeat τραγούδι από όσο θα περίμεναν κάποιοι και θα υπάρχουν αρκετές χορογραφίες στο βίντεο», πρόσθεσε η πηγή.

Εν τω μεταξύ, η Jesy Nelson θεωρεί πως είναι «τόσο αναζωογονητικό» να δουλεύει για πρώτη φορά ως σόλο τραγουδίστρια μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στις Little Mix, με τις οποίες ξεκίνησε την καριέρα της.

Η πηγή πρόσθεσε: «Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι δεν συγκρίνει τον εαυτού με τις συνεργάτιδές της. Ήταν τόσο αναζωογονητικό για αυτήν. Η Jesy Nelson εργάζεται σκληρά και αισθάνεται πολύ αισιόδοξη για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας της».

Τον περασμένο μήνα, η Jesy Nelson ενθουσίασε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας ότι «η νέα εποχή βρίσκεται σε αναμονή».

Από τότε που υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Polydor Records της Universal Music Group, η 30χρονη τραγουδίστρια μοιράζεται στιγμιότυπα και βίντεο από το στούντιο και σε μια πρόσφατη ενημέρωση, ισχυρίστηκε ότι οι θαυμαστές της δεν αργήσουν να ακούσουν όσα ετοιμάζει.

ΠΗΓΗ