Η Jesy Nelson υπέγραψε το πρώτο της σόλο δισκογραφικό συμβόλαιο

ceb7 jesy nelson cf85cf80ceadceb3cf81ceb1cf88ceb5 cf84cebf cf80cf81cf8ecf84cebf cf84ceb7cf82 cf83cf8ccebbcebf ceb4ceb9cf83cebacebfceb3cf81

Μια νέα σελίδα ανοίγει η Jesy Nelson.

Η Jesy Nelson υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο ως σόλο καλλιτέχνης για να ενταχθεί στο δυναμικό της Polydor Records της Universal Music.

Η 29χρονη τραγουδίστρια ανοίγει μία νέα σελίδα μετά την αποχώρησή της από τις Little Mix τον προηγούμενο Δεκέμβριο και ανυπομονεί να δείξει στους θαυμαστές της τα τραγούδια που ετοιμάζει.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους ανακοινώνουν ότι υπογράφω στην Polydor Records. Ανυπομονώ να ακούσετε αυτά που ετοιμάζω και να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο με την ομάδα της Universal Music», δήλωσε η Jesy Nelson.

Ο Ben Mortimer, συμπρόεδρος της Polydor Records, είπε: «Μόλις συνάντησα την Jesy, ήξερα ότι η Polydor έπρεπε να γίνει συνεργάτης της. Έχει αναπτύξει τον ήχο για την επόμενη μουσική της με όμορφο τρόπο. Είναι πιστός στον εαυτό της. Και έχει ένα αυθεντικό όραμα για το επόμενο στάδιο της ήδη απίστευτης καριέρας της».

«Υπάρχει τεράστια όρεξη για τη μουσική που θα παρουσιάσει και μια τεράστια πλατφόρμα για να την κυκλοφορήσει. Είμαι υπερήφανος που επέλεξε την Polydor για να γίνει το νέο σπίτι της», πρόσθεσε.

Jesy Nelson - BRIT Awards 2019

Ο Tom March, συμπρόεδρος της Polydor Records, επανέλαβε τα σχόλια του Mortimer, λέγοντας: «Η Jesy Nelson είναι ένας απίστευτος καλλιτέχνης και είμαι ενθουσιασμένος που επέλεξε την Polydor για την επόμενη φάση της εξαιρετικής καριέρας της»

«Έχω τεράστιο σεβασμό για την Jesy και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσει και να συνδεθεί με τους θαυμαστές της παγκοσμίως. Είναι σκληρά εργαζόμενη, ταλαντούχα και η μουσική της είναι απίστευτη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί της και με την εξαιρετική ομάδα της από την YMU», συνέχισε.

Η Jesy Nelson ως μέλος των Little Mix έχει καταγράψει πωλήσεις άνω των 60 εκατομμυρίων άλμπουμ και singles παγκοσμίως.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί το πρώτο σόλο τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

ΠΗΓΗ