Η Karol G και οι φίλες της αφήνουν πίσω τις τοξικές σχέσεις στο video του «200 Copas»

ceb7 karol g cebaceb1ceb9 cebfceb9 cf86ceafcebbceb5cf82 cf84ceb7cf82 ceb1cf86ceaecebdcebfcf85cebd cf80ceafcf83cf89 cf84ceb9cf82 cf84cebf
Karol G 200 Copas video 1614232

Η Karol G και οι φίλες της κάθονται γύρω από τη φωτιά και κάνουν πρόποση στη φιλία τους.

Η Karol G κυκλοφόρησε το music video για το «200 Copas», το πρώτο τραγούδι της σε ύφος corrido.

Στο music video, σε σκηνοθεσία του Cole Santiago, η Karol G και οι φίλες της κάθονται γύρω από μια φωτιά σε μία παραλία και θυμούνται τις προηγούμενες σχέσεις μέσω των ειλικρινών στίχων του τραγουδιού.

Για να προχωρήσουν στις ζωές τους, η τραγουδίστρια και οι φίλες τους κάνουν ταιριαστά τατουάζ και στη συνέχεια παύουν να ασχολούνται με τους άνδρες που έχουν ραγίσει τις καρδιές τους.

Το «200 Copas» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «KG0516» της Karol G που κυκλοφόρησε από τη Universal Music Latino τον προηγούμενο Μάρτιο.

Το corrido είναι ένα δημοφιλές είδος αφήγησης και ποίησης με μέτρο που σχηματίζει μια μπαλάντα. Τα corridos διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μεξικανική κουλτούρα.

Η μπαλάντα ξεκινά με την Karol G να αφηγείται: «Αποφάσισα να έρθω να τραγουδήσω σε αυτό το μέρος όπου συνήθως οι άνθρωποι έρχονται για φαγητό και δεν ακούνε κάποιον, αλλά υπάρχει μία ξεχωριστή φίλη που ακούει αυτό το τραγούδι. Amiga, ξεπέρασέ το!».

Στη συνέχεια η Karol G δίνει τις καλύτερες συμβουλές της σε μία φίλη της που δεν μπορεί να προχωρήσει στη ζωή της μετά από μια σχέση που τελείωσε.

«Φίλη μου, άσε αυτόν τον κλόουν μόνος/ Αν τον πλήρωναν για να σε κάνει να υποφέρεις, θα ήταν ήδη εκατομμυριούχος / Από εδώ και στο εξής γίνεται αντίπαλος / Και σήμερα βγαίνουμε για να πιούμε αν είναι απαραίτητο», τραγουδά.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ