Η Katy Perry επιστρέφει με το νέο single «Electric» για να γιορτάσει τα 25 χρόνια των Pokémon

ceb7 katy perry ceb5cf80ceb9cf83cf84cf81ceadcf86ceb5ceb9 cebcceb5 cf84cebf cebdceadcebf single electric ceb3ceb9ceb1 cebdceb1 ceb3ceb9
Katy Perry Pokemon credit Christine Hahn

Έρχεται το πρωτότυπο τραγούδι της Katy Perry για το «Pokémon 25: The Album».

Η Katy Perry είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα νέο single με τίτλο «Electric» για να γιορτάσει τη συμπλήρωση 25 ετών από το ντεμπούτο των αγαπημένων Pokémon.

Το τραγούδι αποτελεί μέρος της συνεργασίας της Katy Perry και της The Pokémon Company για τη δημιουργία ενός νέου μουσικού project με τον τίτλο «P25 Music», το οποίο θα περιλαμβάνει διάφορες εκπλήξεις που θα αποκαλυφθούν κατά τη μήκος της φετινής χρονιάς.

Μεταξύ τους και το άλμπουμ «Pokémon 25: The Album» που θα κυκλοφορήσει που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 και θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια τα οποία θα ερμηνευόσουν 11 διαφορετικοί καλλιτέχνες της Universal Music Group.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από το άλμπουμ με την κυκλοφορία μιας υπέροχης διασκευής του Post Malone στο κλασικό τραγούδι «Only Wanna Be With You» του συγκροτήματος Hootie & the Blowfish.

Επίσης η Katy Perry, ο J Balvin και ένας άλλος καλλιτέχνης – έκπληξη θα κυκλοφορήσουν ο καθένας από ένα πρωτότυπο τραγούδι που θα είναι εμπνευσμένο από το franchise των Pokémon μαζί με ένα μουσικό βίντεο και μια συλλογή εμπορευμάτων.

Το τραγούδι της Katy Perry έχει τον τίτλο «Electric» και «είναι σχεδόν εδώ», όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια, δίνοντας μία πάρα πολύ μικρή πρόγευση.

Το «Electric» είναι διαθέσιμο για pre-save στο Spotify εδώ, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ