Η Lady Gaga δυσκολεύτηκε να «συγκρατηθεί» όταν ο Tony Bennett θυμήθηκε το όνομά της

ceb7 lady gaga ceb4cf85cf83cebacebfcebbceb5cf8dcf84ceb7cebaceb5 cebdceb1 cf83cf85ceb3cebacf81ceb1cf84ceb7ceb8ceb5ceaf cf8ccf84
Lady Gaga Tony Bennett 161313496

Ο Tony Bennett δεν θυμάται τις δύο πρόσφατες συναυλίες του με τη Lady Gaga.

Η Lady Gaga δυσκολεύτηκε να «συγκρατηθεί» όταν ο Tony Bennett θυμήθηκε το όνομά της για πρώτη φορά «μετά από πολύ καιρό».

Ο θρύλος της jazz Tony Bennett, ο οποίος δίνει μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ από το 2016, έδωσε τις δύο τελευταίες συναυλίες της καριέρας του στο «Radio City Music Hall» της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο, μαζί με τη Lady Gaga.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν επίσης στο τελευταίο άλμπουμ του Tony Bennett, το «Love For Sale» που μόλις κυκλοφόρησε.

Ανατρέχοντας στις δύο πρόσφατες κοινές εμφανίσεις τους, η Lady Gaga θυμήθηκε ότι συγκινήθηκε όταν ο 95χρονος Bennett είπε: «Ουάου, Lady Gaga! Μου αρέσει αυτό!» κατά τη διάρκεια μιας από τις συναυλίες τους.

«Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Tony είπε το όνομά μου μετά από πολύ καιρό», ανέφερε η τραγουδίστρια στο πλαίσιο ενός επεισοδίου της εκπομπής «60 Minutes» με θέμα την κατάσταση της υγείας του Bennett.

«Έπρεπε να συγκρατηθώ, γιατί είχαμε μια sold-out συναυλία και είχα μια δουλειά να κάνω. Αλλά θα σας πω ότι όταν βγήκα στη σκηνή και είπε “είναι η Lady Gaga”, ο φίλος μου με είδε. Και ήταν πολύ ξεχωριστό», συνέχισε.

Η Lady Gaga αποκάλυψε επίσης ότι ο Tony Bennett δεν θυμάται τις δύο συναυλίες που έδωσαν τον Αύγουστο, ωστόσο σημειώνει ότι ήταν μια «όμορφη» στιγμή που έζησε.

«Είναι συναισθηματικό. Είναι δύσκολο να βλέπεις κάποιον να αλλάζει. Νομίζω ότι αυτό που ήταν όμορφο και αυτό που ήταν πρόκληση, είναι να βλέπεις ότι (το Αλτσχάιμερ) τον επηρεάζει με διάφορους τρόπους, αλλά να βλέπεις επίσης ότι δεν επηρεάζει το ταλέντο του. Νομίζω ότι πραγματικά προσπάθησε να το υπερνικήσει για να δώσει στον κόσμο το δώρο της γνώσης ότι είναι δυνατόν τα πράγματα να αλλάξουν και εσύ να είσαι ακόμα υπέροχος», είπε η 35χρονη τραγουδίστρια.

Εν τω μεταξύ, ο Tony Bennett δεν γνωρίζει ότι πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Η σύζυγος του θρύλου της μουσικής, Susan Crow, μίλησε στην εκπομπή «60 Minutes» για τη μάχη του συζύγου της με την ασθένεια – η οποία καταστρέφει αργά τη μνήμη και τις ικανότητες σκέψης – και αποκάλυψε ότι ο Bennett δεν γνωρίζει ότι πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ και ότι έχει στιγμές που είναι «σε μεγαλύτερη εγρήγορση».

«Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Ο Tony αργά το βράδυ, μερικές φορές νωρίς το πρωί, είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη», ανέφερε.

«Με αναγνωρίζει, δόξα τω Θεώ, και τα παιδιά του, είμαστε ευλογημένοι με πολλούς τρόπους. Είναι πολύ γλυκός. Δεν ξέρει ότι έχει Αλτσχάιμερ», πρόσθεσε η Susan Crow, η οποία ήταν εκείνη που παρακάλεσε τον Tony Bennett να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις.

[embedded content]

ΠΗΓΗ