Η Lana Del Rey διέγραψε τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα

ceb7 lana del rey ceb4ceb9ceadceb3cf81ceb1cf88ceb5 cf84cebfcf85cf82 cebbcebfceb3ceb1cf81ceb9ceb1cf83cebccebfcf8dcf82 cf84ceb7cf82 cf83cf84

«Αυτό συμβαίνει επειδή έχω τόσα πολλά άλλα ενδιαφέροντα και άλλες δουλειές που απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια».

Η Lana Del Rey εγκατάλειψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 36χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι θα απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα σε μια προσπάθεια να επικεντρωθεί σε μελλοντικά καλλιτεχνικά εγχειρήματα.

«Γεια σας, παιδιά. Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι πρόκειται να απενεργοποιήσουμε τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους δικούς μου λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε η Lana Del Rey στο σύντομο βίντεο, στο οποίο πρόσθεσε τη λεζάντα «Επί του πρακτέου».

«Αυτό γίνεται απλά επειδή έχω τόσα πολλά άλλα ενδιαφέροντα και άλλες δουλειές που απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια», εξήγησε.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί νέα μουσική, spoken word άλμπουμ και βιβλία ποίησης.

Lana Del Rey - Grammy Awards 2018

Την περασμένη εβδομάδα, η Lana Del Rey παρουσίασε το νέο single «Arcadia», το οποίο θα περιλαμβάνεται στο όγδοο άλμπουμ της, με τίτλο «Blue Banisters», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

«Είμαι ακόμα πολύ παρούσα και αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι εντελώς εδώ για τη μουσική, όμως θα προχωρήσω επίσης σε κάποιες διαφορετικές προσπάθειες», ανέφερε στο βίντεο η τραγουδίστρια.

«Προς το παρόν, νομίζω ότι θα κρατήσω λίγο πιο κοντά τον κύκλο μου και θα συνεχίσω να αναπτύσσω κάποιες άλλες δεξιότητες και ενδιαφέροντα», σημείωσε.

Η Lana Del Rey ολοκλήρωσε το μήνυμά της λέγοντας ότι είναι «πάντα εδώ» και ότι «κάνει πολλούς δίσκους και εν τω μεταξύ ζει τη ζωή», ενώ πρόσθεσε «πάντα απολάμβανε να μοιράζεται όλα αυτά τα πολύ μικρά πράγματα» με τους ακολούθους της, πριν ευχαριστήσει τους θαυμαστές της και σχηματίσει στην κάμερα το σήμα της ειρήνης.

Χωρίς να χρονοτριβεί, η τραγουδίστρια έχει ήδη απενεργοποιήσει τόσο τους λογαριασμούς της Lana Del Rey στο Instagram και στο Twitter όσο και τη σελίδα της στο Facebook.

ΠΗΓΗ