Η «Latina» του Leaderbrain και του RICTA κατακτά την κορυφή

ceb7 latina cf84cebfcf85 leaderbrain cebaceb1ceb9 cf84cebfcf85 ricta cebaceb1cf84ceb1cebacf84ceac cf84ceb7cebd cebacebfcf81cf85cf86ceae
Leaderbrain RICTA Latina video 305

Μία συνεργασία τόσο μεθυστική όσο μία «Latina».

Ο Leaderbrain και ο RICTA κατακτούν την κορυφή με το «Latina».

Δύο ανερχόμενοι rappers που τους τελευταίους μήνες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού, μετά από μήνες προσμονής, έδωσαν στους fans ένα κομμάτι που είχε ήδη αγαπηθεί από τα αποσπάσματα που κυκλοφορούσαν στα social media.

Ο λόγος για το «Latina» το οποίο και κυκλοφόρησε μέσα στον Αύγουστο με το επίσημο music video του single να συγκεντρώνει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές μετά τη πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στο YouTube.

Την ίδια στιγμή το music video για τη συνεργασία του Leaderbrain και του RICTA παραμένει αγκιστρωμένο στην πρώτη θέση τόσο των γενικών όσο και των μουσικών τάσεων στο YouTube για την Ελλάδα.

Το «Latina» καταγράφει αντίστοιχα νούμερα και στις ψηφιακές πλατφόρμες, όπου και εκεί ήδη έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο streams, συνδυάζοντας την επιτυχία των δύο καλλιτεχνών με το καλοκαιρινό κλίμα των ημερών.

«Latina, τραβάει βλέμματα στην Αθήνα / Λάμπει πιο πολύ από βιτρίνα / Γυναίκα που σε εθίζει πιο πολύ απ’ την κοκαΐνα / Σώμα σα σοκολατίνα / Latina, τραβάει βλέμματα στην Αθήνα / Λάμπει πιο πολύ από βιτρίνα / Γυναίκα που σε εθίζει πιο πολύ απ’ την κοκαΐνα / Σώμα σα σοκολατίνα»

Τους στίχους και τη μουσική του «Latina» έχουν υπογράψει ο Leaderbrain και ο RICTA, ενώ η ηχογράφηση, η μίξη και το master έγιναν από τον Beyond στα Final Sound Studios.

Απολαύστε το «Latina» σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες από τη Stay Independent.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ