Η LG πρόκειται να παρουσιάσει ένα “bendable” OLED gaming monitor στην CES 2021!

ceb7 lg cf80cf81cf8ccebaceb5ceb9cf84ceb1ceb9 cebdceb1 cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceaccf83ceb5ceb9 ceadcebdceb1 bendable oled gam

H CES 2021, αν και θα πραγματοποιηθεί σε digital-only μορφή φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε πολλές νέες και καινοτόμες τεχνολογίες. Η LG μάλιστα σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές πρόκειται να παρουσιάσει ένα εύκαμπτο gaming monitor τεχνολογίας OLED! To concept πίσω από το συγκεκριμένο monitor είναι ότι ανάλογα με το πώς το χρησιμοποιεί ο χρήστης, μπορεί και να αλλάξει την «μορφή» του με το πάτημα ενός κουμπιού.   

LG Bendable Display

Αυτό φυσικά δεν είναι ένα πρωτόγνωρο concept για την LG, την οποία είχαμε δει και στην περσινή CES να παρουσιάζει κάτι παρόμοιο, μόνο που τότε είχαμε να κάνουμε με μια 65άρα TV.  Τώρα η κορεατική ιδέα μεταφέρει το όλο concept σε ένα gaming monitor τελευταίας τεχνολογίας, όπου θα μπορεί να αλλάζει μορφή όταν ο χρήστης παρακολουθεί ταινίες και να μεταμορφώνεται από flat screen σε μια κυρτή οθόνη, όταν επιθυμεί να ασχοληθεί με τα αγαπημένα του games. Η 48 ιντσών πρόταση της LG θα υποστηρίζει και θα διαθέτει ρυθμό ανανέωσης από τα 40Hz στα 120Hz (που ως γνωστόν είναι και το στάνταρ αυτές τις μέρες σε ότι έχει να κάνει με το gaming). Αν και τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι εντυπωσιακά, είναι άγνωστο εάν θα τα δούμε ποτέ να διατίθενται εμπορικά και το κυριότερο φυσικά είναι το πόσο πόσο υψηλή θα είναι η τιμή τους. Περισσότερα βέβαια πρόκειται να δούμε στην CES 2021, η οποία ξεκινάει σε λίγες μέρες. 

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: