Η LG σχεδιάζει να αναθέσει σε τρίτους την κατασκευή smartphones χαμηλής και μεσαίας κατηγορίας

ceb7 lg cf83cf87ceb5ceb4ceb9ceacceb6ceb5ceb9 cebdceb1 ceb1cebdceb1ceb8ceadcf83ceb5ceb9 cf83ceb5 cf84cf81ceafcf84cebfcf85cf82 cf84ceb7

Η LG πραγματοποιεί κάποιες αλλαγές στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει στο πρακτορείο Reuters ότι προγραμματίζει την ανάθεση σε τρίτους όσον αφορά την κατασκευή smartphones που εντάσσονται στη χαμηλή και μεσαία κατηγορία τιμής.

LG

Η εταιρεία σημειώνει ότι θα επικεντρωθεί περισσότερο στα premium smartphones, καθώς, όπως είναι λογικό, η ελευθέρωση εσωτερικών πόρων στο κομμάτι του R&D θα της επιτρέψει να δώσει σε αυτή την κατηγορία μεγαλύτερη βαρύτητα.

Η αναδιοργάνωση στην LG θεωρήθηκε απαραίτητη ώστε η εταιρεία να παραμείνει ανταγωνιστική σε μία αγορά με δυσκολίες και για να μπορέσει να στραφεί περισσότερο σε καινοτόμες λύσεις που μπορεί να κάνουν τη διαφορά στην αγορά.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Σεπτέμβριο π.χ. είδαμε συσκευές όπως το Wing, μέρος του Explorer Project της εταιρείας, που αλλάζουν την εμπειρία χρήσης των smartphones και μας δίνουν μία ιδέα για το πώς μπορεί να βλέπει η LG το μέλλον της αγοράς.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *