Η Lorde δυσκολεύτηκε με το «Melodrama»: «Ήμουν πολύ αγχωμένη»

ceb7 lorde ceb4cf85cf83cebacebfcebbceb5cf8dcf84ceb7cebaceb5 cebcceb5 cf84cebf melodrama ceaecebccebfcf85cebd cf80cebfcebbcf8d

«Πέρασα δύσκολα με αυτό το άλμπουμ».

Η Lorde εξηγεί το νέο άλμπουμ της «Solar Power» γεννήθηκε μέσα από την «ευχαρίστηση» και τη «χαρά» της παραμονής στη φύση, που της επέτρεψε να επεξεργαστεί τα συναισθήματα και τις απαιτήσεις του «Melodrama» του 2017.

Η Νεοζηλανδή τραγουδίστρια έδωσε μία εκτενή συνέντευξη στην αυστραλιανή εφημερίδα «The Sydney Morning Herald», στην οποία σχολίασε τη δημιουργική διαδικασία του νέου άλμπουμ της, θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία και τόνισε τι έχει αλλάξει από το τελευταίο άλμπουμ της.

Η Lorde αποκάλυψε ότι πάλεψε με το άλμπουμ «Melodrama», το οποίο περιέχει τραγούδια όπως τα «Green Light», «Perfect Places» και «Liability».

«Η δουλειά ήταν πολύ βαριά, το βρήκα πολύ βαρύ να ξαναζώ αυτή την έντονη περίοδο της ζωής μου ξανά και ξανά. Ήμουν πολύ νέα, και, ναι, πολύ αγχωμένη… ήταν πολλά. Ένιωθα περισσότερο έφηβη, παραδόξως, απ’ ό,τι όταν έκανα το “Pure Heroine”».

«Όντως πέρασα δύσκολα με αυτό το άλμπουμ, για πολλούς λόγους», συμφώνησε.

«Η δουλειά ήταν πολύ βαριά, το βρήκα πολύ βαρύ να ξαναζώ αυτή την έντονη περίοδο της ζωής μου ξανά και ξανά. Και ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία, και απλά, ναι, ήμουν πολύ αγχωμένη. Ήταν πολλά. Ένιωθα πιο έφηβη τότε, παραδόξως, απ’ ό,τι όταν έκανα το “Pure Heroine”», συνέχισε.