Η Lorde εξηγεί την απόφασή της να εγκαταλείψει τα κοινωνικά δίκτυα

ceb7 lorde ceb5cebeceb7ceb3ceb5ceaf cf84ceb7cebd ceb1cf80cf8ccf86ceb1cf83ceae cf84ceb7cf82 cebdceb1 ceb5ceb3cebaceb1cf84ceb1cebbceb5ceaf

«Δεν ήξερα αν ήθελα να γίνω κορίτσι του TikTok».

Η Lorde εξηγεί την απόφασή της να εγκαταλείψει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει γιατί ήθελε να γίνει «έμπειρη και σεβαστή προσωπικότητα» στην ηλικία των 24 ετών.

Η τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Stoned At The Nail Salon» από το επερχόμενο άλμπουμ της «Solar Power», μίλησε στον Zane Lowe στο Apple Music για την ελάχιστη παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία δεν χρησιμοποιεί ούτε στην προσωπική ζωή της.

«Συνειδητοποίησα ότι προσπαθούσα να βρω μια αστεία λεζάντα για το Instagram και να βγάλω μια φωτογραφία μου που θα φαινόταν φοβερή ελπίζοντας ότι θα πάρει μια συγκεκριμένη ποσότητα likes. Ακούγεται προφανές, αλλά είναι πολύ αρνητικό», είπε.

«Δεν είμαι το κορίτσι που μου παίρνει πολλά likes. Είμαι αυτό που είμαι και πρέπει να στηριχθώ σε αυτό. Νομίζω ότι στην τελευταία ανάρτησή μου ήμουν 21 ετών και ήμουν ακόμα παιδί και τότε η κουλτούρα άρχισε να αλλάζει και δεν ήξερα αν ήθελα να αλλάξω μαζί της. Δεν ήξερα αν ήθελα να γίνω κορίτσι του TikTok, κορίτσι των Instagram Stories και ήταν ένα πραγματικό σταυροδρόμι», συνέχισε.

«Σκέφτηκα: “Θέλεις να συνεχίσεις να είσαι παιδί; Ή μήπως θέλεις να κάνεις τι μετάβαση και να γίνεις κάτι σαν μία έμπειρη και σεβαστή προσωπικότητα στα 24;”. Αυτό πραγματικά νιώθω ότι είμαι τώρα, το οποίο το αγαπώ, αλλά χρειάστηκε ένα λεπτό. Ένιωσα για λίγο: “Ω όχι, είμαι παιδί;”», περιέγραψε.

Εκτός από τα κοινωνικά δίκτυα, η Lorde αποκάλυψε στον Zane Lowe ότι έχει καιρό να ασχοληθεί και με το πρώτο άλμπουμ της, το «Pure Heroine» του 2013, για το οποίο όμως εξακολουθεί να αισθάνεται υπερήφανη.

«Δεν το έχω ακούσει εδώ και λίγο καιρό, αλλά νομίζω ότι το έκανα ίσως πέρυσι και ήμουν πραγματικά περήφανη για το μωρό μου. Έλεγα: “Είναι φοβερό. Μπράβο σου”. Έκανες πραγματικές ερωτήσεις για τον κόσμο σου και φοβόσουν λίγο και ήσουν αρκετά σκληρή. Θυμάμαι ότι έλεγα: “Εντάξει, εντάξει. Δεν θα το έκανα με άλλο τρόπο. Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτό το άλμπουμ».

Lorde - Billie Eilish

ΠΗΓΗ