Η Lorde λέει ότι «λίγοι άνθρωποι» καταλαβαίνουν τι έχει περάσει η Billie Eilish ως έφηβη σταρ

ceb7 lorde cebbceadceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cebbceafceb3cebfceb9 ceaccebdceb8cf81cf89cf80cebfceb9 cebaceb1cf84ceb1cebbceb1ceb2ceb1
lorde billie eilish 1422215

«Μόνο μια χούφτα ανθρώπων το καταλαβαίνει».

Η Lorde γνωρίζει πολύ καλά όσα έχει αντιμετωπίσει η Billie Eilish ξεκινώντας την καριέρα της σε νεαρή ηλικία.

Σε ένα απόσπασμα από την πρόσφατη εμφάνιση της στο BBC Radio 1, η ραδιοφωνική παραγωγός Annie Mac ρωτάει τη Lorde σχετικά με την Billie Eilish και τις κοινές εμπειρίες που έχουν αποκτήσει κατακτώντας την επιτυχία κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους.

«Βλέπω πολλές ομοιότητες μεταξύ σας και στον τρόπο με τον οποίο εμφανιστήκατε στον κόσμο», είπε η Annie Mac στην 24χρονη τραγουδίστρια από τη Νέα Ζηλανδία και τη ρώτησε αν έχει μιλήσει ποτέ στη 19χρονη συνάδελφό της.

«Έχουμε ανταλλάξει λίγα μηνύματα την περίοδο που ήταν αρκετά νέα», αποκάλυψε η Lorde.

«Είναι τόσο γλυκιά. Υπάρχει μόνο μια χούφτα ανθρώπων που καταλαβαίνουν πώς είναι να είσαι έφηβος και να έχεις αυτό το επίπεδο ελέγχου στο σώμα και στον εγκέφαλό σου», συνέχισε.

H Billie Eilish κυκλοφόρησε το πρώτο της single, το «Ocean Eyes» (2016), όταν ήταν 14 ετών, ενώ η Lorde έκανε το ντεμπούτο της με την επιτυχία «Royals» (2013) σε ηλικία 17 ετών.

Οι δύο νέες τραγουδίστριες σημείωσαν γρήγορα επιτυχία και βρήκαν την καθησύχαση στις οικογένειές τους καθώς προσπαθούσαν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες απαιτήσεις του τρόπου ζωής τους και της καριέρας τους.

«Προφανώς είναι πολύ κοντά με την οικογένειά της, όπως είμαι εγώ, το οποίο νομίζω ότι είναι πραγματικά χρήσιμο σε εκείνη την περίοδο που ο κόσμος σου αλλάζει. Ναι, φυσικά η μουσική της είναι καταπληκτική. Κάνει τόσο καλή δουλειά», ανέφερε η Lorde για την Billie Eilish.

ΠΗΓΗ