Η Lorde περιγράφει το «πολιτισμικό σοκ» της επιστροφής στις Ηνωμένες Πολιτείες

ceb7 lorde cf80ceb5cf81ceb9ceb3cf81ceaccf86ceb5ceb9 cf84cebf cf80cebfcebbceb9cf84ceb9cf83cebcceb9cebacf8c cf83cebfceba cf84ceb7

«Ο κόσμος των pop stars είναι γελοίος».

Αφού πέρασε μια γαλήνη ζωή στην πατρίδα της, τη Νέα Ζηλανδία, η Lorde επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προωθήσει το επερχόμενο άλμπουμ της «Solar Power» και να προετοιμάσει την κυκλοφορία του.

Σε μια επιστολή που έστειλε ηλεκτρονικά στους θαυμαστές της, η 24χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο «πολιτισμικό σοκ» αυτής της αλλαγής.

Η Lorde περιγράφει χαρακτηριστικά ότι φοβήθηκε τη διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

«Είναι πάντα πολύ τρελή η προσαρμογή στην αμερικανική ζωή για μένα, ειδικά λόγω των οι περιοχών στις οποίες μετακομίζω. Είχα ένα πραγματικό πολιτισμικό σοκ όταν μπήκα στο (πολύ κομψό) δωμάτιο του ξενοδοχείου μου και έστειλα ένα πανικοβλημένο μήνυμα στον μάνατζέρ μου γράφοντας: “Δεν είναι πολύ ακριβό; Είμαστε σίγουροι ότι όλα είναι καλά;”», αναφέρει.

Η Lorde αποκαλύπτει επίσης ότι γυρίζει ακόμα υλικό για το νέο άλμπουμ της, όμως δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες.

«Μια άλλη περίεργη στιγμή του πολιτισμικού σοκ είναι όταν άρχισα να γυρίζω κάτι (ίσως μπορώ να το μοιραστώ στο επόμενο ενημερωτικό δελτίο!). Στους εξωτερικούς χώρους όλοι ίδρωναν με τζιν σορτς και εγώ φορούσα ένα μπολερό Prada και είχα φυσικά τα μαλλιά και τα μακιγιάζ μου. Ένιωσα σαν φρικιό. Σαν ένα φανταχτερό χρυσόψαρο μέσα στην ειδική γυάλα τους», περιγράφει.

«Το γνωρίζω ότι το ξέρετε αυτό, αλλά ο κόσμος των pop stars είναι γελοίος, ακραίας, υπερβολικός και πολύ επικεντρωμένος στην εμφάνιση και θυμάμαι πόσο περίεργο ήταν όταν ήμουν μακριά από αυτό για λίγο», συνεχίζει.

Lorde

Παρά την αμηχανία της επιστροφής στον κόσμο των διασημοτήτων,  η Lorde ξέρει πώς να χαλαρώνει και να ξεφύγει από αυτήν την τρέλα.

«Κάνω μεγάλους περιπάτους σε όλη την πόλη, η οποία είναι στην πιο χυμώδη, γευστική και ζωντανή της κατάσταση, πηγαίνω στο στούντιο όταν μπορώ, αρχίζω να μιλάω με δημοσιογράφους και να κάνω φωτογραφήσεις και συνήθως γίνεται η φυσική ενσάρκωση της δουλειάς μου», γράφει.

«Προσπαθώ να περπατάω πολύ, να βλέπω ανθρώπους και πράγματα σε γενικές γραμμές (μισώ αυτή τη φράση κάθε φορά που κάποιος τη χρησιμοποιεί και σας προσκαλώ να με μισήσετε και εσείς τώρα)», προσθέτει.

«Σταθεροποιώ τον εαυτό μου και με κάθε μέρα που περνάει, μπαίνω λίγο περισσότερο σε αυτό, είμαι λιγότερη ντροπαλή για τα πάντα και λίγο πιο έτοιμη να σας προσκαλέσω. Σοβαρά, θέλω να έχετε ολόκληρο το άλμπουμ αύριο. Αλλά ας φτάσουμε σε όλα αυτά», εξηγεί.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο άλμπουμ «Solar Power» της Lorde θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ