Η Madonna επιβεβαιώνει την κυκλοφορία ταινίας για την περιοδεία «Madame X Tour»

ceb7 madonna ceb5cf80ceb9ceb2ceb5ceb2ceb1ceb9cf8ecebdceb5ceb9 cf84ceb7cebd cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceafceb1 cf84ceb1ceb9cebdceaf
Madonna Billboard Music Awards 2019 featured

Τον Οκτώβριο θα κάνει η πρεμιέρα η ταινία της περιοδείας «Madame X Tour».

Η Madonna επιβεβαιώνει ότι θα κυκλοφορήσει την επίσημη ταινία της περιοδείας της «Madame X Tour» στις υπηρεσίες streaming, αλλά όχι στο Netflix όπως φημολογούταν προηγουμένως.

Η ταινία θα φιλοξενηθεί στο Paramount+, μια σχετικά νέα υπηρεσία streaming που ανήκει στη ViacomCBS.

Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Madonna μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας από την τελευταία περιοδεία της θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες αν η επίσημη ταινία του «Madame X Tour» θα κυκλοφορήσει σε DVD.

Η περιοδεία «Madame X Tour» ξεκίνησε στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώθηκε στις 8 Μαρτίου 2020, με τη Madonna να έχει δώσει ενδιάμεσα 75 συναυλίες αποκλειστικά σε θέατρα.

Παρότι η περιοδεία έκανε στάσεις σε δέκα επιλεγμένες πόλεις ανά τον κόσμο, το πρόγραμμά της περιλάμβανε πολλαπλές συναυλίες στους ίδιους σταθμούς. Μόνο στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκαν συνολικά 17 συναυλίες.

Στην πρώτη περιοδεία της σε θέατρα μετά το 1985 και το «The Virgin Tour», η Madonna τραγούδησε τραγούδια του νέου άλμπουμ της «Madame X» καθώς και κλασικές επιτυχίες της όπως τα «God Control», «Dark Ballet», «Human Nature», «Vogue» και «Like A Prayer».

Αφού επί μήνες ανέφερε ότι επεξεργάζεται το υλικό της περιοδείας από το σπίτι της, η Madonna ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι γύρισε ξανά ορισμένα σημεία του προγράμματός της για την επερχόμενη live κυκλοφορία του «Madame X Tour».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ