Η Madonna ετοιμάζει μία «οπτική αυτοβιογραφία»

ceb7 madonna ceb5cf84cebfceb9cebcceacceb6ceb5ceb9 cebcceafceb1 cebfcf80cf84ceb9cebaceae ceb1cf85cf84cebfceb2ceb9cebfceb3cf81ceb1cf86
Madonna Swae Lee Crave Official Music Video

«Πολλοί άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να γράψουν ταινίες για μένα, αλλά είναι πάντα άντρες».

Η ταινία για τη ζωή της Madonna δεν είναι απλώς μια φήμη, αλλά βρίσκεται στη λίστα με τα σχέδια της βασίλισσας της pop. Απλά μην την αποκαλέσετε «βιογραφική ταινία».

Με αφορμή την πρεμιέρα του concert film «Madame X» στο Paramount+, Η 62χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon και έδωσε μια συνέντευξη που εξερεύνησε το παρελθόν της και έριξε μια ματιά στο μέλλον της.

Αυτό το μέλλον θα περιλαμβάνει μία «οπτική αυτοβιογραφία», όπως τη χαρακτήρισε η ίδια.

«Ο λόγος που το κάνω είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να γράψουν ταινίες για μένα, αλλά είναι πάντα άντρες», δήλωσε η Madonna στον Jimmy Fallon.

Η Universal Pictures προσπάθησε και απέτυχε. Το στούντιο της έστειλε ένα προσχέδιο του σεναρίου, το οποίο περιέγραψε ως «την πιο φρικτή επιφανειακή αηδία που έχω διαβάσει». Η Madonna ισχυρίστηκε επίσης ότι το στούντιο ανέθεσε τη σκηνοθεσία της ταινίας σε έναν «απόλυτο μισογύνη».

«Γιατί αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν μια ταινία για τη ζωή μου;», αναρωτήθηκε. «Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό στο σενάριο, ο άνδρας που την κάνει δεν έχει καμία κατανόηση για τις γυναίκες, καμία εκτίμηση για τις γυναίκες, κανέναν σεβασμό για τις γυναίκες», σημείωσε.

Τελικά, όπως υποστηρίζει η ίδια, «απλά πέταξα το γάντι». Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τη χρηματοδότηση της ταινίας, την ηθοποιό που θα υποδυθεί την τραγουδίστρια ή αν πράγματι η Madonna έχει ολοκληρώσει το σενάριο. Αν κάποιος πρόκειται να το κάνει, θα το κάνει εκείνη.

Η Madonna διηγήθηκε επίσης στον Jimmy Fallon τη «μαγική» στιγμή που άκουσε για πρώτη φορά ένα από τα τραγούδια της να παίζει στο ραδιόφωνο, παραδέχτηκε ότι απέρριψε την ευκαιρία να υποδυθεί στον κινηματογράφο το χαρακτήρα της «Catwoman» της DC Comics και αποκάλυψε ότι απέρριψε επίσης έναν ρόλο στο Matrix, πιθανώς τον χαρακτήρα της Trinity που υποδύεται η Carrie-Anne Moss.

«Ήθελα να αυτοκτονήσω. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γυριστεί», σχολίασε η Madonna.

[embedded content]

ΠΗΓΗ