Η Madonna κατακεραυνώνει τον DaBaby: «Άνθρωποι σαν εσένα είναι ο λόγος που ζούμε σε έναν κόσμο διχασμένο»

ceb7 madonna cebaceb1cf84ceb1cebaceb5cf81ceb1cf85cebdcf8ecebdceb5ceb9 cf84cebfcebd dababy ceaccebdceb8cf81cf89cf80cebfceb9 cf83ceb1

«Θέλω να προσευχηθώ για την άγνοιά σου».

Η Madonna επικρίνει τα πρόσφατα ομοφοβικά σχόλια του DaBaby που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο 29χρονος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jonathan Lyndale Kirk, προκάλεσε αντιπαράθεση το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν είπε στο πλήθος που παρακολουθούσε την εμφάνισή του στο φεστιβάλ «Rolling Loud» στο Μαϊάμι της Φλόριντα ότι ο ιός HIV και το AIDS «θα σας κάνουν να πεθάνετε σε δύο ή τρεις εβδομάδες», παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να ζήσουν μία μακρά ζωή με τον ιό χάρη στις φαρμακευτικές αγωγές που υπάρχουν από τη δεκαετία του 1990.

Τα σχόλια του DaBaby καταδίκασαν διασημότητες, όπως ο Elton John και η Dua Lipa και τώρα η Madonna, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των LGBTQ+ για πολλά χρόνια, κατακεραυνώνει με τη σειρά της τον ράπερ.

«Εάν πρόκειται να κάνεις σχόλια μίσους προς την κοινότητα LGBTQ+ για τον ιό HIV/AIDS, τότε να μάθεις τα γεγονότα», έγραψε η 62χρονη τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τα κατακριτέα σχόλια του DaBaby.

«Μετά από δεκαετίες σκληρής επιστημονικής έρευνας υπάρχουν πλέον φάρμακα που σώζουν τις ζωές παιδιών που γεννιούνται με HIV και ανθρώπων που προσβάλλονται από τον ιό μέσω μεταγγίσεων αίματος, βρώμικων βελόνων ή ανταλλαγής σωματικών υγρών. Αυτά τα νέα αντιρετροϊκά φάρμακα μπορούν να κρατήσουν ζωντανό έναν άνθρωπο με AIDS για το υπόλοιπο της ζωής του! Το AIDS δεν μεταδίδεται όταν στέκεσαι δίπλα σε κάποιον σε πλήθος», εξήγησε.