Η Madonna μιλά για την επέμβαση αντικατάστασης ισχίου

ceb7 madonna cebcceb9cebbceac ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd ceb5cf80ceadcebcceb2ceb1cf83ceb7 ceb1cebdcf84ceb9cebaceb1cf84ceaccf83cf84ceb1
Madonna Eurovision Song Contest Tel Aviv 2019 Grand Final

Η Madonna μιλά για πρώτη φορά για την επέμβαση.

Η Madonna αναφέρθηκε στην επέμβαση αντικατάστασης ισχίου στην οποία υποβλήθηκε πέρυσι.

Κατά τη διάρκεια του ειδικού προγράμματος «Madame X Presents: Madame Xtra Q& A» του Paramount+, η 63χρονη τραγουδίστρια δέχτηκε ερωτήσεις από διάσημους συναδέλφους της όπως η Ariana Grande, η Billie Eilish και η Doja Cat και άλλες επώνυμες προσωπικότητες, όπως η Kim Kardashian και η Amy Schumer.

Ο μαχητής μικτών πολεμικών τεχνών Conor McGregor ρώτησε τη Madonna πώς παραμένει σε φόρμα και στην απάντησή της, η τραγουδίστρια μίλησε για τις εμπειρίες της με τον χρόνιο πόνο.

«Επιτρέψτε μου να είμαι πραγματικά ειλικρινής μαζί σας, συνήθιζα να είμαι μανιακή με τη γυμναστική και την προπόνηση. Πιθανότατα το ξέρετε αυτό, σωστά;» είπε.

«Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου (“Madame X” το 2019), δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά κουτσαίνω πολύ, πονούσα περισσότερο από όσο έχω πονέσει ποτέ στη ζωή μου», πρόσθεσε.

Η Madonna αποκάλεσε τον εαυτό της «βιονική γυναίκα» και αποκάλυψε ότι έκανε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου για να απαλύνει τον πόνο.

«Λοιπόν, πώς θα παραμείνω σε φόρμα; Όλα είναι στο μυαλό σου. Λέγεται θέληση, λέγεται κανείς δεν θα με σταματήσει και το πώς μένω σε φόρμα είναι ότι κανείς δεν θα με σταματήσει. Και το πώς παραμένω σε φόρμα είναι ότι δεν πιστεύω στους περιορισμούς», τόνισε.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Madonna μιλά για την επέμβαση αντικατάστασης ισχίου στην οποία υποβλήθηκε.

Πέρυσι δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία με την ουλή της από την εγχείρηση σε κοινή θέα και στην ανάρτησή της πρόσθεσε τις ετικέτες «ανάρρωση» και «όμορφη ουλή».

Το «Madame X Presents: Madame Xtra Q& A» κυκλοφόρησε στο Paramount+ μετά το ντοκιμαντέρ για την περιοδεία «Madame X» της Madonna, που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα τον περασμένο Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ