Η Marina μοιράζεται το νέο τραγούδι και music video «Venus Fly Trap»

ceb7 marina cebccebfceb9cf81ceacceb6ceb5cf84ceb1ceb9 cf84cebf cebdceadcebf cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9 cebaceb1ceb9 music video venus
Marina Venus Fly Trap video 05

Η Marina υποδύεται στο music video του «Venus Fly Trap» πέντε διαφορετικές γυναίκες ηθοποιούς από πέντε διαφορετικές εποχές του κινηματογράφου.

Η Marina δίνει μία τελευταία πρόγευση από τη νέα δισκογραφική δουλειά της, μία ανάσα πριν την κυκλοφορία της.

Το «Venus Fly Trap» είναι το τέταρτο κατά σειρά single που προετοιμάζει το έδαφος για το νέο άλμπουμ «Ancient Dreams In A Modern Land» της Marina, το οποίο κυκλοφορεί από τις Neon Gold και Atlantic Records / Warner Music την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Ο τίτλος του τραγουδιού αναφέρεται στο σαρκοφάγο φυτό διωναία και χρησιμοποιείται από τη Marina για να απεικονίσει αλληγορικά τις γυναίκες που έχουν τον έλεγχο στη ζωή τους, σε αντίθεση με τη συντηρητική άποψη ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι κατώτερες των ανδρών.

Το «Venus Fly Trap» διαθέτει αρκετά βιωματικά στοιχεία. Η Marina τονίζει ότι «δεν έπαιξε ποτέ το παιχνίδι του Hollywood για τα λεφτά ή τη φήμη», αλλά προτίμησε να ακολουθήσει «το δικό της τρόπο».

Ωστόσο η Βρετανίδα τραγουδίστρια αναγνωρίζει ότι θυσίασε την αγάπη και την ασφάλεια για να αποκτήσει μια ζωή στην οποία θα έχει εκείνη τον έλεγχο. Οι παραχωρήσεις είχαν αντίκρισμα. «Αλλά τα κέρδισα μόνη μου / Και είμαι εκατομμυριούχος», αναφέρει στους στίχους του τραγουδιού.

Η Marina εξηγεί: «Το “Venus Fly Trap” είναι πραγματικά πρόσχαρο. Είμαι βέβαιη ότι οι στίχοι του θα παρερμηνευτούν και θα παρεξηγηθούν, κάτι που μου αρέσει. Είναι ένα πολύ πρόσχαρο, διασκεδαστικό, ζωηρό και μεγάλο τραγούδι. Είναι ανόητο, αλλά μου αρέσει πολύ».

Στο music video για το «Venus Fly Trap» η Marina υποδύεται πέντε διαφορετικές γυναίκες ηθοποιούς από πέντε διαφορετικές εποχές του κινηματογράφου, που εκτείνονται από την εποχή του βωβού κινηματογράφου, τα μέχρι τις σύγχρονες ταινίες δράσης.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ