Η Marina συναντά την Tove Lo στο remix του «Venus Fly Trap»

ceb7 marina cf83cf85cebdceb1cebdcf84ceac cf84ceb7cebd tove lo cf83cf84cebf remix cf84cebfcf85 venus fly trap
marina diamandis 1516453039

Η Marina και η Tove Lo συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Η Marina αποκαλύπτει ένα γεμάτο ζωντάνια remix του τραγουδιού «Venus Fly Trap» από το νέο άλμπουμ της «Ancient Dreams In A Modern Land» με τη συμμετοχή της Σουηδής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Tove Lo.

Το remix υπογράφει η Αυστραλή DJ και μουσική παραγωγός Kito.

Η Tove Lo είναι ήδη γνωστή για το μοναδικό αινιγματικό pop ήχους της που εκφράζεται μέσα από ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κατάλογο πολυπλατινένιων τραγουδιών που έχουν αποσπάσει υποψηφιότητες για Βραβεία Grammy και Χρυσή Σφαίρα.

Αυτό το remix για το «Venus Fly Trap» σηματοδοτεί την πρώτη φορά που οι εδώ και πολύ καιρό φίλες Marina και Tove Lo συνεργάζονται.

Ο τίτλος του «Venus Fly Trap» αναφέρεται στο σαρκοφάγο φυτό διωναία και χρησιμοποιείται από τη Marina για να απεικονίσει αλληγορικά τις γυναίκες που έχουν τον έλεγχο στη ζωή τους, σε αντίθεση με τη συντηρητική άποψη ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι κατώτερες των ανδρών.

«Με βλέπεις να γελάω μέχρι την ευτυχία μου / Ω, ναι, μοιάζω με νικήτρια στο χρυσό μου φόρεμα», τραγουδά η Tove Lo στο νέο κουπλέ του τραγουδιού.

Το «Venus Fly Trap» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Marina με τίτλο «Ancient Dreams In A Modern Land», το οποίο κυκλοφόρησε από τις Neon Gold / Atlantic Records / Wanrer Music τον Ιούνιο και περιέχει 10 τραγούδια με την υπογραφή της ίδια της Βρετανίδας τραγουδίστριας ελληνικής καταγωγής.

Στο μεταξύ, η Tove Lo ετοιμάζει αυτή την περίοδο το πέμπτο studio album της, που θα διαδεχθεί το «Sunshine Kitty» του 2019.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ