Η Megan Thee Stallion έκλεισε αποκλειστική συμφωνία με το Netflix

ceb7 megan thee stallion ceadcebacebbceb5ceb9cf83ceb5 ceb1cf80cebfcebacebbceb5ceb9cf83cf84ceb9cebaceae cf83cf85cebccf86cf89cebdceafceb1 cebc

«Ανυπομονώ να δώσε ζωή σε όλες τις ιδέες μου», δηλώνει η Megan Thee Stallion.

Η Megan Thee Stallion σύναψε μία αποκλειστική συμφωνία με το Netflix για τη δημιουργία και την παραγωγή των δικών της προγραμμάτων.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την αστέρα της ραπ για τη δημιουργία και την εκτελεστική παραγωγή νέων σειρών, καθώς και άλλων έργων.

Σε ένα δελτίο τύπου, η επικεφαλής του Netflix για την κωμωδία Tracey Pakosta τονίζει πόσο πολυτάλαντη είναι η Megan Thee Stallion και αναφέρει ότι δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη όταν προέκυψε η ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

«Η Megan είναι μία πολυτάλαντη δημιουργική δύναμη που αφήνει με συνέπεια το στίγμα της στην κουλτούρα. Συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται ως καλλιτέχνης και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βρει σπίτι στο Netflix για αυτό το επόμενο κεφάλαιο στη διαδρομή της», δηλώνει η Tracey Pakosta.

Η Megan Thee Stallion σημειώνει επίσης πόσο ενθουσιασμένη είναι που θα συνεργαστεί με τον γίγαντα του streaming και θα αναδείξει τη δημιουργικότητά της με νέους τρόπους.

«Πάντα είχα πάθος να αφηγούμαι δημιουργικές και διασκεδαστικές ιστορίες, γι’ αυτό και είμαι ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία με το Netflix», είπε.

«To επόμενο βήμα στη διαδρομή μου ως επιχειρηματίας είναι να ασχοληθώ με την παραγωγή και ανυπομονώ να δώσω ζωή σε όλες τις ιδέες μου και να τις παρακολουθήσουν οι Hotties μου», πρόσθεσε.

Η Megan Thee Stallion πήρε την προηγούμενη εβδομάδα της το πτυχίο της στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιου του Νοτίου Τέξας και σύμφωνα με τη διευθύντρια του προγράμματος, Δρα Monica Rasmus, το επίτευγμα της 26χρονης Αμερκανίδας έχει εμπνεύσει και άλλους φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Η Δρ. Rasmus δήλωσε στο TMZ ότι όταν η Megan Thee Stallion ξεκίνησε ξανά τις σπουδές της το 2020, στη σχολή καταγράφθηκε έξαρση στην επιστροφή πρώην φοιτητών που εμπνεύστηκαν από το παράδειγμά της, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ράπερ από τη Χιούστον είναι ένα πρότυπο και εκτός του χώρου της μουσικής.

ΠΗΓΗ