Η Megan Thee Stallion έκρυβε από τη μητέρα της ότι ήθελε να γίνει ράπερ

ceb7 megan thee stallion ceadcebacf81cf85ceb2ceb5 ceb1cf80cf8c cf84ceb7 cebcceb7cf84ceadcf81ceb1 cf84ceb7cf82 cf8ccf84ceb9 ceaeceb8ceb5cebb
megan thee stallion bet hip hop awards 2019

«Το είχα κρατήσει μυστικό για πολύ καιρό».

Η Megan Thee Stallion αποκάλυψε ότι όταν ήταν έφηβη έκρυβε από τη μητέρα της τη φιλοδοξία της να γίνει ράπερ.

Η 26χρονη Αμερικανίδα εξήγησε ότι ήθελε να ήταν «τέλεια» κατά τη διάρκεια της εφηβείας της για τη μητέρα της, που ήταν επίσης ράπερ και πέθανε από καρκίνο το 2019.

«Η μητέρα μου ήταν ράπερ. Δεν ήξερε ότι ήθελα να γίνω ράπερ, αλλά κυριολεκτικά την παρακολουθούσα όλη μέρα», είπε η Megan Thee Stallion στην Tyra Banks με αφορμή την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του νέου τεύχους «Swimsuit» του «Sports Illustrated» για το 2021.

«Έλεγα: “Αυτή η κυρία είναι τα πάντα”. Δεν ήθελα να της πω ότι μπορούσα να ραπάρω μέχρι να γίνω δεκαοχτώ. Ήθελα να είμαι τέλεια για εκείνη», παραδέχτηκε

Η Megan Thee Stallion, η οποία μεγάλωσε στο Χιούστον του Τέξας, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αποκαλύψει στη μητέρα της τη φιλοδοξία της να γίνει ράπερ όταν ήταν περίπου 20 ετών.

«Σκεφτόμουν: “Εντάξει, μάλλον έχω κρατήσει αυτό το μυστικό εδώ και πολύ καιρό”. Άρχισα να πηγαίνω στο στούντιο μόνη μου. Δεν ήθελα η μητέρα μου να με σταματήσει. Δεν ήθελα να πει: “Δεν μιλάς σοβαρά γι’ αυτό”», εξήγησε.

Η ράπερ περιέγραψε επίσης τη συζήτηση που είχε με τη μητέρα της: «Της είπα: “Εντάξει, μαμά. Μη μου βάζεις τις φωνές, αλλά είμαι να βρίσω, εντάξει;”. Άρχισα λοιπόν να βγαίνω εκτός εαυτού και να βρίζω».

Η Megan Thee Stallion έγινε η πρώτη ράπερ στην ιστορία του «Sports Illustrated» που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περίφημου τεύχους «Swimsuit».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις δυνατές γυναίκες στη ζωή μου που με ενέπνευσαν να αγαπήσω το σώμα μου και να ζήσω τη ζωή του hot girl», έγραψε στα social media, προσθέτοντας: «Σημαίνει τα πάντα για μένα που είμαι σε αυτό το εξώφυλλο».

ΠΗΓΗ