Η Megan Thee Stallion κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική

ceb7 megan thee stallion cebaceaccebdceb5ceb9 ceadcebdceb1 ceb4ceb9ceaccebbceb5ceb9cebccebcceb1 ceb1cf80cf8c cf84ceb7 cebccebfcf85cf83ceb9
megan thee stallion 1608742106

Η Megan Thee Stallion θα επαναφορτίσει τις μπαταρίες της.

Η Megan Thee Stallion ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα προσωρινό διάλειμμα από τη μουσική προκειμένου να βρει το χρόνο για να γεμίσει ξανά τις μπαταρίες της.

Η 26χρονη ράπερ ανάρτησε στα social media δύο sci-fi φωτογραφίες της στις οποίες φορά τη στολή με την οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τελευταίου άλμπουμ της, «Good News», και είναι βυθισμένη σε μία δεξαμενή νερού, έχοντας έναν μεταλλικό αναπνευστήρα.

Παρόλο που ορισμένοι θαυμαστές της θεώρησαν ότι έτοιμη να προχωρήσει σε ένα νέο κεφάλαιο, στην πραγματικότητα η Megan Thee Stallion παίρνει τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκουραστεί.

Στη συνέχεια η βραβευμένη με Grammy ράπερ δημοσίευσε ένα animated video το οποίο απεικονίζει ένα φουτουριστικό εργαστήριο και μεταφέρει ένα μήνυμα προς το κοινό.

«Η Megan Thee Stallion επαναφορτίζει τις μπαταρίες της. Λόγω των απαιτήσεων του τρόπου ζωής του Hot Girl, η Mega έχει πλέον εισέλθει σε μια περίοδο αναζωογόνησης για να προετοιμαστεί για όσα θα ακολουθήσουν», αναφέρει το μήνυμα.

«Κατά τη διάρκεια της απουσίας της, η ομάδα της θα διαχειρίζεται όλους τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα για λογαριασμό της The Hot Girl Coach», σημειώνεται.

«Οι “The Hotties” (σ.σ. οι θαυμαστές της Megan Thee Stallion) ηγούνται μιας γενναίας αντίστασης είναι αναμονή της επιστροφής της Ατρόμητης Αρχηγού της», καταλήγει το μήνυμα.

Η Megan Thee Stallion θα χρειαστεί την «περίοδο αναζωογόνησης» πριν επιστρέψει σε ρυθμούς ζωντανών εμφανίσεων.

Τον Ιούλιο είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στα φεστιβάλ «Rolling Loud» στο Μαϊάμι και «Afro Nation» στην Πορτογαλία, είναι το Σεπτέμβριο θα συμμετάσχει σε φεστιβάλ όπως το «Bonnaroo» και το «Parklike», στο οποίο είναι επικεφαλής μαζί με τους Disclosure και τον Dave.

Με μια ανάρτησή της στο Twitter, η Megan Thee Stallion διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι αποσύρεται από τη μουσική προσωρινά μόνο.

«Θα επιστρέψω όταν έρθει η ώρα», έγραψε.

ΠΗΓΗ