Η Megan Thee Stallion και η Dua Lipa έχουν «άρρηκτο δεσμό»

ceb7 megan thee stallion cebaceb1ceb9 ceb7 dua lipa ceadcf87cebfcf85cebd ceaccf81cf81ceb7cebacf84cebf ceb4ceb5cf83cebccf8c

«Δεν είναι καν κάτι για το οποίο χρειάζεται να μιλήσουμε», σημειώνει η Megan Thee Stallion για τη σχέση της με την Dua Lipa.

Η Megan Thee Stallion έχει έναν «άρρηκτο δεσμό» με την Dua Lipa, με την οποία συνεργάστηκε πριν λίγους μήνες στο τραγούδι της «Sweetest Pie».

Η 27χρονη ράπερ παραδέχτηκε στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού «Vogue» ότι δεν ήταν σίγουρη αν θα ταίριαζε με την 26χρονη τραγουδίστρια της pop πριν ξεκινήσουν να εργάζονται από κοινού για τη συνεργασία τους στο «Sweetest Pie», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

«Όταν κάποιος είναι τόσο υπέροχος και επιτυχημένος, δεν ξέρεις τι να περιμένεις», είπε η Megan Thee Stallion στο πλαίσιο συνέντευξης της Dua Lipa στο φημισμένο περιοδικό μόδας.

«Πολλές κυρίες μπορεί να είναι ντίβες. Αλλά η Dua είναι απλά τόσο όμορφη. Ένιωσα σαν να είναι ένας οικείος άνθρωπος. Έχουμε έναν άρρηκτο δεσμό, δεν είναι καν κάτι για το οποίο χρειάζεται να μιλήσουμε», συνέχισε.

«Μερικές φορές ο κόσμος έχει και για μένα μια λανθασμένη ιδέα. Αλλά μόλις με γνωρίσεις, λες: “Ω! Αυτός είναι ο άνθρωπος”», σημείωσε.

Megan Thee Stallion - Dua Lipa

Η Megan Thee Stallion εξέφρασε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον της να συνεργαστεί με την Dua Lipa τον Ιούνιο του 2021.

«Κάποιος με ρώτησε για την Dua Lipa, λατρεύω την Dua Lipa, είναι τόσο φλογερή. Θέλω πραγματικά να κάνω ένα τραγούδι με την Dua Lipa», είπε τότε σε ένα βίντεο.

Το σχόλιο τράβηξε την προσοχή της Βρετανίδας τραγουδίστριας, η οποία έγραψε στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram: «Σε αγαπώ Megan Thee Stallion. Ας το κάνουμε!».

Οι δύο αστέρες της μουσικής άρχισαν να προαναγγέλλουν τη συνεργασία τους στο «Sweetest Pie» τον Φεβρουάριο και κυκλοφόρησαν το τραγούδι επίσημα τον Μάρτιο.

Στη συνέντευξη στη «Vogue», ο φίλος της Dua Lipa και συνδημιουργός του τραγουδιού, Clarence Coffee Jr., αποκάλυψε ότι η pop star δημιούργησε το κομμάτι της στο «Sweetest Pie» σε λιγότερο από μία ώρα.

«Μακάρι περισσότεροι άνθρωποι να μπορούσαν να δουν πώς είναι ως καλλιτέχνης μέσα σε ένα δωμάτιο. Έχει απίστευτες ιδέες, είναι σπουδαία τραγουδοποιός και είναι θηρίο με τις μελωδίες», σχολίασε.

ΠΗΓΗ