Η Megan Thee Stallion τρομοκρατεί έναν μισογύνη πολιτικό στο video του single «Thot Shit»

ceb7 megan thee stallion cf84cf81cebfcebccebfcebacf81ceb1cf84ceb5ceaf ceadcebdceb1cebd cebcceb9cf83cebfceb3cf8dcebdceb7 cf80cebfcebbceb9cf84
Megan Thee Stallion Credit Marcelo Cantu 1658762

Η Megan Thee Stallion επιστρέφει με το καλύτερο μουσικό βίντεο της χρονιάς.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, η Megan Thee Stallion επιστρέφει και παρουσιάζει με το νέο single «Thot Shit» ακόμα ένα summer anthem με την υπογραφή του «Hot Girl».

Το «Thot Shit» συνοδεύεται από ένα άγριο, αμετανόητο και συγκλονιστικό music video που σηματοδοτεί την επιστροφή του φημισμένου alten ego της Megan Thee Stallion, της Tina Snow.

Το video του «Thot Shit» σκηνοθέτησε ο Aube Pierre αντλώντας έμπνευση τόσο σε οπτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο σεναρίου από τις ταινίες τρόμου, ένα από τα πιο αγαπημένα είδη κινηματογράφου της ράπερ.

Η Megan Thee Stallion και τα κορίτσια της, γνωστές ως «Hotties», κυνηγούν κατά τη διάρκεια του «Hot Shit» έναν κακοδιάθετο πολιτικό που φοβάται τις γυναίκες που ελέγχουν τη σεξουαλικότητά τους.

Όπου και αν πηγαίνει, στο γραφείο, για δείπνο, στην μπανιέρα του, δεν είναι ποτέ ασφαλής από τα «Hot Girls» και τις αλλόκοτες συμπεριφορές τους.

Το «Thot Shit» είναι ένα κομμάτι για τις γυναίκες που απολαμβάνουν τους εαυτούς τους χωρίς διάθεση απολογίας, διασκεδάζουν, κάνουν ό,τι θέλουν και όποτε θέλουν, ανεξάρτητα από το τι θα πουν όσοι τους ασκούν κριτική.

Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού αποπνέει ακριβώς αυτή τη νοοτροπία, με τη Megan Thee Stallion και τα «Hot Girls» να υψώνουν στους επικριτές τους τα μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους.

Σε παραγωγή των LilJuDaBeat και OG Parker, το «Thot Shit» είναι το πρώτο προσωπικό τραγούδι της Megan Thee Stallion για τη φετινή χρονιά και διαδέχεται το άλμπουμ «Good News» του 2020, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Μόνο κατά μήκος του 2021, η Megan Thee Stallion έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy, δύο NAACP Image Awards και πιο πρόσφατο το βραβείο για την «Κορυφαία Rap Γυναίκα Καλλιτέχνιδα» στα Billboard Music Awards.

[embedded content]

ΠΗΓΗ