Η Miley Cyrus μιλά για τη μάχη της με την ανασφάλεια: «Κατέληξα να νιώθω απάτη»

ceb7 miley cyrus cebcceb9cebbceac ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 cebcceaccf87ceb7 cf84ceb7cf82 cebcceb5 cf84ceb7cebd ceb1cebdceb1cf83cf86ceaccebb
Miley Cyrus ELLE USA August 2019

«Η αποστολή μου ήταν πάντα να είμαι απρόσκοπτα ο εαυτός μου και κατέληξα να νιώθω απάτη», εξομολογείται η Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus έχει γίνει συνώνυμη της τολμηρής έκφρασης είτε τραγουδά με όλη την ψυχή της πάνω στη σκηνή είτε μαγνητίζει τα βλέμματα με μία προκλητική εμφάνιση σε ένα κόκκινο χαλί.

Παρότι περνά συχνά την εικόνα ενός ανθρώπου γεμάτου αυτοπεποίθηση με την τόλμη της τόσο επί σκηνής όσο και εκτός σκηνής, η pop star αποκαλύπτει ότι έχουν υπάρξει φορές που ένιωθε ότι ήταν «απάτη» επειδή δεν ήταν τόσο σίγουρη για τον εαυτό της.

Η 28χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο «People» για να προωθήσει το νέο άρωμα «Flora Gorgeous Gardenia» της Gucci Beauty και περιέγραψε το σημείο στην καριέρα της όπου «ένιωθε τόσο ανασφαλής», παρόλο που εξακολουθούσε να δίνει την εντύπωση ενός πολύ διαφορετικού ανθρώπου.

«Υποδυόμουν αυτήν την εικόνα αυτού που πολλοί πίστευαν ότι ήταν ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση. Η αποστολή μου ήταν πάντα να είμαι απρόσκοπτα ο εαυτός μου και κατέληξα να νιώθω απάτη», είπε με ειλικρίνεια η Miley Cyrus.

Αν και περιστασιακά δεν αισθανόταν τόσο σίγουρη όσο έδειχνε να είναι, η Miley Cyrus είπε ότι πάντα φρόντιζε οι τολμηρές στιλιστικές επιλογές της να αντικατοπτρίζουν όσα ένιωθε.

Το στυλ της έχει εξελιχθεί αρκετά με την πάροδο των ετών, ωστόσο, κάθε σύνολό της απεικόνιζε με ειλικρινή τρόπο την κατάστασή της κάθε χρονική στιγμή.

«Έχω φορέσει κυριολεκτικά κάθε παπούτσι που υπάρχει. Ένα πράγμα που έχει μείνει σταθερό είναι ότι ανεξάρτητα από αυτό που φοράω, είναι μια ειλικρινής αναπαράσταση του εαυτού μου εκείνη τη στιγμή», εξήγησε.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ