Η Nicki Minaj θα κάνει μία «πολύ σημαντική» ανακοίνωση

ceb7 nicki minaj ceb8ceb1 cebaceaccebdceb5ceb9 cebcceafceb1 cf80cebfcebbcf8d cf83ceb7cebcceb1cebdcf84ceb9cebaceae ceb1cebdceb1ceba
nicki minaj 10445425ak

Τι ετοιμάζει η Nicki Minaj;

Η Nicki Minaj πρόκειται να κάνει μία επείγουσα και πολύ σημαντική ανακοίνωση στους θαυμαστές της.

Τον Αύγουστο συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου ολοκληρωμένο άλμπουμ της ράπερ, του «Queen» του 2018, ενώ το τελευταίο της σόλο τραγούδι ήταν το «Yikes» που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2020.

Μετά από μία πολύμηνη αποχή από τη δράση κατά τη διάρκεια της οποίας επικεντρώθηκε δημιουργία της δικής της οικογένειας, η Nicki Minaj επέστρεψε με τρία νέα τραγούδια, στο πλαίσιο της επανακυκλοφορίας του mixtape «Beam Me Up Scotty» του 2009.

Τον προηγούμενο μήνα η Nicki Minaj ανέφερε σε ένα Instagram Live ότι δούλευε πάνω σε «κάτι μεγάλο» και είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει την ανακοίνωση με μία νέα ζωντανή μετάδοση.

Η 38χρονη ράπερ Φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με τα σχέδια της καθώς δίνει επείγον ραντεβού με τους θαυμαστές της.

«Υπάρχει κάτι που χρειάζομαι επειγόντως να μοιραστώ μαζί σας παιδιά. Θα βγω live στο Instagram την Πέμπτη στις 22:30 (05:30 την Παρασκευή σε ώρα Ελλάδας). Όχι, δεν θα αργήσω. Στην πραγματικότητα θα βγω νωρίς», έγραψε σε ανάρτησή της και πρόσθεσε: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ σημαντικό. Σας αγαπώ παιδιά τόσο πολύ».

Η Nicki Ninaj ετοιμάζει εδώ και καιρό το νέο άλμπουμ της, για το οποίο ανέφερε σε προηγούμενη ζωντανή μετάδοση: «Αυτό το άλμπουμ θα είναι σίγουρα το καλύτερό μου μέχρι σήμερα».

Ωστόσο το πέμπτο άλμπουμ της, δεν είναι το μοναδικό εγχείρημα πάνω στο οποίο εργάζεται η Nicki Minaj. Παράλληλα ετοιμάζει μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων για τη ζωή και την καριέρα της που θα προβληθεί στο HBO Max.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ